[ruda śląska]-miejscowki
[ruda śląska]-miejscowki
czesto bywam na rudzie w dzielnicy nowy bytom, prosze ludzi z tamtych okolic o napisanie gdzie sa jakies fajne miejscowki, dropy itp, dirt mnie nie interesuje, prosze o w miare dokladny opis jak na miejscowki trafic :-)
na rudzie **** jest ale jak na nowym bytomiu czesto jestes to tam masz blisko na swiony na gore hugona, na goduli jest taki mini tor dualowy ma ok 250 m jest na nim 7 hopek jedna banda ale ogolnie tor jest rozwalony bo nikt o niego niedba przyu okazji na haldzie jets pare dropow.... ogolnie ruda slaska nie ma zadnych fajnych miejscowek
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
-
- Kontakt:
z tego co wiem to na frynie nic nie ma ...
ale jak rosa napisal, stamtad jest calkiem nie daleko na hugon , cłakiem fajna miejscowka , duzo hopek , troche dropow ...
@ gazela_bike
hmmm ja jade niecala godz moze kolo 50 min, nigdy nie mierzylem , czas podany na oko :) ...
w rudzie jest jeszcze jedna miejscowka ...
mozna tez to nazwac torem , bodajze 6 hopek ,w srodku banda, na koncu maly drop ...
ogolnie tak zrobiony zeby wszyscy mogli go przejechac :D
tor znajduje sie na skałkach, za oczyszczalnia ...
ale jak rosa napisal, stamtad jest calkiem nie daleko na hugon , cłakiem fajna miejscowka , duzo hopek , troche dropow ...
@ gazela_bike
hmmm ja jade niecala godz moze kolo 50 min, nigdy nie mierzylem , czas podany na oko :) ...
w rudzie jest jeszcze jedna miejscowka ...
mozna tez to nazwac torem , bodajze 6 hopek ,w srodku banda, na koncu maly drop ...
ogolnie tak zrobiony zeby wszyscy mogli go przejechac :D
tor znajduje sie na skałkach, za oczyszczalnia ...
fuck the house music!
! death to vinyl !
! death to vinyl !
hyreg jak jedziesz od strony Goduli przez NB w strone Halemby to na skrzyzowaniu w NB skrecasz w lewo przejezdzasz obok kina "Patria" i jedziesz caly czas prosto... dojezdzaz na swiony potem dojezdzasz do 2 maluych rond ktore sa obok siebie na nich jedziesz caly czas pprosto... jedziesz jakies 200m i po prawej stronie masz gore Hugona, wbijasz sie i smigasz
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: