aerosa tl-pomocie

Knoxville
Kontakt:

aerosa tl-pomocie

Post autor: Knoxville »

siema ma pytanie co myslicie o zalozeniu hydraulika deore pod amor aerosa TL po tuningu (porzadnie utwardzony).
Slyszalem ze rst lapia przy hydraulikach duze luzy i pekaja

Pozdrawiam
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

To prawda luzy łapią nieżle ale czy pękają to nie słyszałem ale odradzam ci zakładac chydrauklika chyba ze sobie inny amor kupisz to wtedy może a tak to sobie mocną v-ke załóż i będzie good
The Power Is On Your Side !!!
Knoxville
Kontakt:

Post autor: Knoxville »

a mocne te luzy beda bo narazie rok jezdze i jest zero luzu
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

siema, tez mam taka aerose, waze 80 kg i jest dla mnie za miekka , mozesz napisac na czym polegało to utwardzenie (tuning), bo tez bym z tym badziewiem cos zrobił, moze ktos wie jak go na olejowy przerobic albo powiekszyc skok?? Za wszystkie odpowiedzi wiekie dzieki i piątka dla prawdziwych...
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

hmm wszystko zależy od tarczy jaka wstawisz im większa tarcza tym szybciej złapiesz loozy;]
ja mam tego amora i chamulec tarczowy ale nie chydraulika u mnie jest si
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

knoxville jak mozesz to napisz jak go utwardziłes...aha i do posiadaczy tej aerosy- macie tyle skoku ile powinno byc czyli 101 mm?? bo ja mam ok 90 mm a wczesniej miałem jeszcze mniej...
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

ja mam tyle ile być powinno:D a co do tego brakującego skoku to może wina sprężyn i elastamerów;/ bo możliwe że jeśli je zmieniałeś to teraz ich długość po zgniecieniu jest troszke większa i dlatego amor nie wchodzi do konica. A skok najlepiej sprawdzić wukręcając sprężyny i wciskając ją bez nich wtedy siem okaże ile masz skoku;]
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

ja mialem ten amor i przy tanim v brejku wylamalo golenie :) zamiast hydrauliki pozbieraj na nowy uginacz lepiej...
ps. czy tobie tez wypieprza regulatory?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ODPOWIEDZ