Zawody dla amatora......??????
-
- Kontakt:
Zawody dla amatora......??????
Czy ktoś w polsce organizuje zawody w których KARZDY 15 latek mugłby wziąć udział????? niemam super sprzętu ale mam podstawowe umiejętnoście czy ktoś uczestniczy w takich zawodach lub wie gdzie sie odbywają jeśli tak to prosze napiszcie :)
FREERIDE RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
K.......A czy to że mam 15 lat znaczy że nic nieumiem ludzie traktujcie sie powarznie !!!!!! interesuje sie tym sportem już na tyle długo r zjazd z Jaworzyny czerwonym szlakiem zajmuje mi 23min a to chyba niejest zły wynik szukam jakiś zawodów jak ktoś wie cos to niech da znać :)
FREERIDE RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
najbardziej mi sie podoba w pierwszym poscie w tym temacie ....... jak zostalo napisane Kazdy duzymi literami .... przez rz :) albo móglbym przez u otwarte :D
Deatchwitch : respekta... :) pozdro
pozdro
a tak do topicu jak nie mzoesz startowac w zawodach to raczej jest tego jakis powod .... zastanow sie.... poszukaj jakis malych okolicznych zawodow i sie rozkrecaj....
pozdro
Deatchwitch : respekta... :) pozdro
pozdro
a tak do topicu jak nie mzoesz startowac w zawodach to raczej jest tego jakis powod .... zastanow sie.... poszukaj jakis malych okolicznych zawodow i sie rozkrecaj....
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pisz co chcesz ale w jednym poscie....
skad wiadomo? polaz po sklepach rowerowych, tam sa czesto plakaty, szkolki kolarskie, kluby, tam sie dowiesz. czasem miasto organizuje rajd rowerywo ulicami centrum, jakies 5km zwykle, chyba cos aqrat dla ciebie <rotfl>
p.s. Freeride rules!!!! - rozbraja mnie to :D abadziabaaaaa i wojownicze zolwie ninja <rotfl>
skad wiadomo? polaz po sklepach rowerowych, tam sa czesto plakaty, szkolki kolarskie, kluby, tam sie dowiesz. czasem miasto organizuje rajd rowerywo ulicami centrum, jakies 5km zwykle, chyba cos aqrat dla ciebie <rotfl>
p.s. Freeride rules!!!! - rozbraja mnie to :D abadziabaaaaa i wojownicze zolwie ninja <rotfl>
what can I say... ;)
Takich zawodów jest zdecydowanie więcej niż tych dla pro-riderów. Jedne były nawet dziś na Broodnie, jutro są następne na Kazoory.
A co do tego twojego zjazdu z jaworzyny to chyba jednak wstydziłbym się napisać taki wynik. W 23 minuty to można zbiec z góry na dół.
A co do tego twojego zjazdu z jaworzyny to chyba jednak wstydziłbym się napisać taki wynik. W 23 minuty to można zbiec z góry na dół.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: