Dawidek 13-14 :D cała prawda :D
-
- Kontakt:
Powiem wam tak:
Ok mozna sie czasem posmiac jak walnie cos w stylu evera i stogiego (internet z nasa), ale za przeproszeniem odpierdolcie sie od jego wygladu a w szczegolnosci od okularow. I nie mowie tego dlatego ze kazdy zaczal bronic to i ja chce byc fajny.
Jak chcecie jezdzic po nim to w temacie ktorym zkalada niech jeden napisze z etemat z dupy koniec rozmowy ale robic posmiewisko z kogos fot?
Szkoda ze nei kazdy jest takim fajny elo bikerem jak wy
(Z calym szacunkiem)
Ok mozna sie czasem posmiac jak walnie cos w stylu evera i stogiego (internet z nasa), ale za przeproszeniem odpierdolcie sie od jego wygladu a w szczegolnosci od okularow. I nie mowie tego dlatego ze kazdy zaczal bronic to i ja chce byc fajny.
Jak chcecie jezdzic po nim to w temacie ktorym zkalada niech jeden napisze z etemat z dupy koniec rozmowy ale robic posmiewisko z kogos fot?
Szkoda ze nei kazdy jest takim fajny elo bikerem jak wy
(Z calym szacunkiem)
myśla ze jak rzuci kogoś foty to jest śmiszny... on wygląda jak wygląda to co ztego ze nosi okulary..chyba to nie jego wina... ja to nie moge śmieją sie z innych może dajcie swoje foty to się pośmiejemy.. ale widze ze na tym forum sa porządni ludzie ("ostatnie wypowiedzi).. sami wyjadacze a pewnie on jezdzi lepiej od połowy ludzi co sie z neigo śmieją wezcie zamknijcie ten temat i dajcie już spokój...