Dawidek 13-14 :D cała prawda :D

xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

hofiman ale zaklada durne tematy, ja np. nie smieje sie z jego , tylko ze zbroi XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL i super inteligentych tematow, ale ogolnie temat z dupy bo nikt nie chcial bym zeby caly dhzone ogladal jego foty... toche lipa no nie?
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Pieprzyc to jakie zaklada tematy, to jest po prosty paranoja jak wy potraficie ludzi mieszac z blotem

Bo chlopak nie ma aparycji pakera i zawodnika dh to juz jezdzic mu nie wolno?

Boze ludzie odpierdolcie sie od innych i spojrzcie na siebie
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
nyndrza
Kontakt:

Post autor: nyndrza »

Powiem wam tak:
Ok mozna sie czasem posmiac jak walnie cos w stylu evera i stogiego (internet z nasa), ale za przeproszeniem odpierdolcie sie od jego wygladu a w szczegolnosci od okularow. I nie mowie tego dlatego ze kazdy zaczal bronic to i ja chce byc fajny.
Jak chcecie jezdzic po nim to w temacie ktorym zkalada niech jeden napisze z etemat z dupy koniec rozmowy ale robic posmiewisko z kogos fot?
Szkoda ze nei kazdy jest takim fajny elo bikerem jak wy
(Z calym szacunkiem)
Puzel
Kontakt:

Post autor: Puzel »

To teraz niech każdy pododaje swoje foty to sie pośmiejemy ^^
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

myśla ze jak rzuci kogoś foty to jest śmiszny... on wygląda jak wygląda to co ztego ze nosi okulary..chyba to nie jego wina... ja to nie moge śmieją sie z innych może dajcie swoje foty to się pośmiejemy.. ale widze ze na tym forum sa porządni ludzie ("ostatnie wypowiedzi).. sami wyjadacze a pewnie on jezdzi lepiej od połowy ludzi co sie z neigo śmieją wezcie zamknijcie ten temat i dajcie już spokój...
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Dosc.
www.trialshop.pl
Zablokowany