posmaruj te gripy od srodka mydelm. po pewnym czasie troche wyparuje i bedzie sie trzymal. jak bedziesz chcial zdjac to wpuscisz sztrzykawka troche wopdy i po krzyku... stara dobra rada
wespawaj sobie go do kiery :P a najlepiej kup chwyty : author griplock lub point vise II ;] sa na allegro .... pointy 22 zł a author 27 ... najlepiej ... sam mam takie , zacisnalem ampulem i ani drgną
Nie czytałem og góry bo mi sie nie chciało. Możesz przypiac gripy zipami po 2 stronach a najlepiej kup soie gripy authora albo jakies inne przykrecane. Pzdr.
juraski pisze:A ja myśle że dobrą alternatywą będą gripy na śrubki do 30zł :D lub jak koledzy radzą jakiś specyfik w stylu lakier do włosów czy wd 40 :P
wd 40 raczej by nic nie dało ono ma właściwości smarująco - konserwujące, chociaż szczerze mówiąc nie próbowałem
gripy authora to hujnia. mialem dwie pary i sie zjebaly ;/ mam teraz spece i oddysye bmx - ja tam swoje w obu bajkach zlapalem zipem od strony mostka, a zeby nie ruchaly sie do srodka kiery, zaraz za zipem... przylepilem troche izolacji :P obkleilem kiere z 10-15 razy i juz nie ma szans zeby sie przesunal w poziomie. a jeden zip w miare mocno trzyma. zakladane na... sline :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
a jesli nie chce przykrecanych gripow tylko BMX'owe tak jak ja ? wygodniejsze , prawie nic sie nie scieraja w porownaniu do tych wszystkich tanich przykrecanych itp. a jak dasz izolacje + lakier do wlosow to sa nie do zdjecia *prawie* :D
ej ziomki niewiem ale ja miałem tak ze jak sciagałem gripy np ludwikiem to troszke zawsze go zostawało na kierze i wystrasczyło ze gripy wsadziłęm do goraczej wody 2 x a kiere pozadnie wyszorowałem teraz mam jak znalazł musze dwoma rekoma mocno machac zeby przekrecic gripa poprostu umyjcie z ludwika a jak nie to tasma i jest git pzodro
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))