Premiery STRIPPED & NWD7

himan

Post autor: himan »

piotrex no wiem, wie sorki pomylilem sie..
A co do sierpnia to lux!! njalepiej tez dla mnie;]
brolly3
Kontakt:

Post autor: brolly3 »

wiadomo juz cos dokladnie o tym seansie??
pociech
Kontakt:

Post autor: pociech »

Ahoj,

Lol, ktos przywolal ten temat a juz myslalem ze bede musial zakladac nowy...

Otoz Stripped bedziemy ogladac w drugi weekend sierpnia, z tym ze rozkminiam miejscowke. Jezeli ktos ma jakies propozycje to jestem otwarty.

NWD7 to pierwszy albo drugi weekend pazdziernika dopiero, ale mysle ze warto czekac bo impreza bedzie jak sie patrzy. Nie bede zdradzal szczegolow zeby nie psuc niespodzianki, ale szykuje sie gruuuba akcja i impreza do rana :] wiec ludzie spoza krk - szukajcie noclegu!

Wiecej info juz niedlugo.

Pozdro,
pociech
Live the ride.
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

jaaaaak impreza do rana to nie może mnie zabraknąc mniam juz mam smaka :P
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

pociechjak impreza do rana to poco komu nocleg...:p

a daty filmów jak najbardziej pasują, juz po wszystkich wyjazdach...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
pociech
Kontakt:

Witam ponownie,

Zgodnie z wczesniejsza zapowiedzia juz wkrotce odbedzie sie premiera STRIPPED w Krakowie. Impreza odbedzie sie w klubie Żaczek (w poblizu Rotundy), prawdopodobnie 23 sierpnia, tj. sroda w godzinach wieczornych.
Wjazd do ustalenia jeszcze, ale bedzie to rozsadna cena.

Oprocz samego pokazu odbedzie sie konkurs trikow na sztucznej hopie przed klubem, z nagrodami, a po pokazie impreza z DJ'em. Moze cos sie jeszcze ciekawego uda wymyslec.

Wiecej info juz niebawem. Mam nadzieje ze i tym razem frekwencja dopisze a impreza bedzie udana.

Pozdrawiam,
pociech
Live the ride.
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

faaaaaaaaaaaak 21 wyjeżdżam do germanii :|
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

nie wiecie kiedy wyjdzie kranked 6 ????. Trailer już gdzies widziałem ...albo tu na forum albo na www.nsmb.com
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
pociech
Kontakt:

<specjalized>
Sceny do Kranked 6 sa juz prawdopodobnie nakrecone, przynajmniej tak by wynikalo z tego co mowil Nathan Rennie, ktory wystepuje w tej produkcji. Zatem film powinien byc juz niedlugo dostepny, co oznacza ze odbedzie sie rowniez jego pokaz :D

Co do STRIPPED, to data 23 sierpnia jest potwierdzona. Godzina bedzie jeszcze podana, ale bedzie to kolo 19/20. Zgodnie z zapowiedzia bedzie pokaz i konkurs skokow na hopie przed klubem Zaczek, w ktorym bedzie wyswietlany film. Konkurs bedzie z calkiem fajnymi nagrodami. Dodatkowo bedzie mozna dostac jakies gadzety w czasie filmu. Pozniej impreza z DJ'em, konkurs silowania na reke, rowniez z nagrodami i moze cos tam jeszcze. W czasie calej imprezy, standardowo na duzym ekranie przy barze (na sali na dole i na gorze) beda lecialy filmy rowerowe (w tym ROAM, dla tych, ktorzy nie mieli okazji wybrac sie do kina). Jesli ktos ma jeszcze jakies pomysly na udoskonalenie imprezy to walic do mnie.

pozdro,
pociech
Live the ride.
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

o w BB widzialem wywiad z sz.p. pociechem^^
super bo napewno wzrosnie liczba ludzi poinformowanych ta dzialalnoscia...kto wie w co to sie przerodzi xD oby w cos duuuuuzego

ehh a mnie za tydzien urlop sie konczy :/

pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
pociech
Kontakt:

Witam,
Krotka notka odnosnie najblizszych pokazow, poniewaz pojawil sie trailer NWD7 i natychmiast pojawil sie ten temat. A ponizej info bardziej aktualne odnosnie STRIPPED! Zatem:

PREMIERA NWD7: Flying High Again na początku października, klub Rdza / Pergamin - Miasto Krk.

Meeega impreza z serii World Tour. Organizator: MudBrothers. Partnerzy: RedBull / Rasoulution / Furious Agency i inni.

W planach: zawody typu UrbanFreeride na Rynku Głownym, koncert muzyczny, (oczywiscie) pokaz filmu i impreza do rana. Zaproszeni beda goscie ze swiata (nie mylic 'swiatka') rowerowego - swoją obecność potwierdzil juz np. Piotr Siulczyński - menadżer Turner Gracity Group, oraz wiele innych nazwisk, a dla przybyłych kupa gadżetów od Freeride Entertainment, w tym filmy, etc.
Wstep biletowany, a bileciki o wartosci - tym razem kilku dyszek ze wzgledu na planowany koncert grupy niespodzianki, ktora (jako wskazowka) na pewno przypadnie Wam do gustu i na pewno jest wszystkim znana - bedzie mozna wygrac na premierze STRIPPED - ktora juz niebawem, ale to ponizej!!

------------------------------ S T R I P P E D ------------------------------------------

A tymczasem zapraszam na pokaz STRIPPED - filmu CleanCutFilms (trailer na www.cleancutfilms.ca) - produkcji w stylu the Collective / Kranked, który odzbedzie sie 23 sierpnia ok. godz. 18.00 w klubie Zaczek, na krakowskich Oleandrach. W filmie wystepuja takie gwiazdy jak Romaniuk, Kinrade, Schwartz, Gulevich, Brooks i Gatzka i wiele innych nazwisk.

W czasie pokazu bedzie mozna polatac na hopie przed klubem, wraz z konkursem trikow z nagrodami ufundowanymi m.in. przez TWR RaceFace oraz MudBrothers, w tym także (jak wyzej wspomnialem) bilety na premiere NWD7. Potem ogladamy film, a potem impreza z DJ'em w klimatach rowerowych kawalków.

Serdecznie zapraszam i wpisywac sie kto bedzie na STRIPPED!

pozdrawiam,

pociech
-=MudBrothers=-
Live the ride.
disorder
Kontakt:

Post autor: disorder »

ło, fajnie gdyby to przybyło do nas...jakby w Katowicach gdzie puścili, zrobilibyśmy reklamę wśród zainteresowanych to by brakło miejsc na sali!
...::: NBT rider :::...
pociech
Kontakt:

Witam,
W kwestii tej 'jam session' ktora ma sie odbyc po filmie na sztucznej hopie. Otoz, problem tkwi w tym, iz hopa, ktorej zdjecia zamieszcze jutro na stronie www.ironhorsebikes.pl w dziale MudBrothers, jest doscy duza i nie chcialbym aby komus cos sie stalo, wiec beda na nia wpuszczane TYLKO OSOBY W KASKACH i ocharaniaczach. Poza tym skaczemy na WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC, wiec trzeba bedzie potwierdzic przyjecie do wiadomosci tej informacji skladajac podpis na odpowiedniej liscie. W przypadku osob niepelnoletnich - i tu sorry za utrudnienie, ale niestety takie sa przepisy - bedzie konieczna zgoda opiekunow prawnych, wiec prosilbym zeby wszyscy, (a wiem ze wiekszosc osob jezdzacych jest ponizej 18tki) napisali sobie cos takiego i dali komus do podpisania w domu. Jeszcze raz sorry, i wiem, ze nawet gdyby ktos zaliczyl glebe, to nie bedzie mial pretensji do organizatora, tylko do siebie (chociaz hopa moze byc trudna), ale nie wszystkich rodzice sa wyrozumiali w stosunku do sportu, ktory uprawiamy, i nie chce aby tego typu dzialalnosc upadla z powodu czyjejs niefortunnej gleby. Impreza, jako ze nie sa to zawody w znaczeniu doslownym tego slowa, nie bedzie zabezpieczona przez karetke (chociaz sadze ze czas dojazdu na Oleandry jest bardzo krotki, wiec nie ma sie o co martwic).

Mam nadzieje ze to nie jest utrudnienie ktore zniecheci kogos do przyjscia, chociazby na sam film i impreze po nim.

pozdrawiam i zapraszam juz w Srode,
pociech
Live the ride.
specjalized
Kontakt:

to jak z tą premierą bo temat zamarł
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

specjalized kilka dni temu juz był stripped. a nwd7 nie wiem kiedy bedzie.
specjalized
Kontakt:

lol ...dobrze wiedzieć, ale dzięki
Proz4c
Kontakt:

Post autor: Proz4c »

Nie wiem czy ktoś widział, ale coś fajnego znalazłem w artykule na pinkbiku z odnosnikiem do strony nwdfilms:

Krakow, POLAND
Date: 10.14.06, Saturday
Venue: Rdza/Pergamin Club
Presented by: Lucas Pociecha

http://www.nwdfilms.com/shop/tour
http://tiny.pl/f9f6
gg: 831501
owoCNIK
Kontakt:

Post autor: owoCNIK »

Ciekawe :D
http://www.pinkbike.com/photo/3010256/
wizi
Kontakt:

Post autor: wizi »

odświeżam temat bo slyszalem, ze jednak nie bedzie tej premiery 14stego w Rdzy... Prawda to?
ODPOWIEDZ