Majciochy "street,park"

juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

A już mam,tyle że ściągałem filma i nute i nie chciało rozpędzić:p
pozdro, zaraz ocenie:P
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

ehh... wszystkie linki sa spieprzone... wyczerpany limit. wez wstaw jeszcze raz gdzies...

<<<===
thugrider@wp.pl
gambik
Kontakt:

Post autor: gambik »

Matys HIPNO hehe, padają tu takie i podobne tezy...
gutek281 RJD2 -1976
bodziek bo kiedys dałem filmik i odrazu poszło nie "luzz jazda" tylko"ale ciężko jezdzisz, bez stylu"
Junior znasz... ale patrząc na profile to conajmniej połowa dzieci są

http://rapidshare.de/files/27651719/majciochyx.wmv.html
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

taka refleksja mnie naszla... napisales, ze jezdzisz lepiej niz 3/4 osob na tym forum, abstrahujac od tego, ze czesc kont jest nieuzywana itd to i tak ponad tysiac osob jezdzi lepiej.
gambik
Kontakt:

A widzisz, prawde mówiłem
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

gambik, uważaj co piszesz smarkaczu, bo możesz oberwać, nie myśl że jak coś piszesz na forum jesteś bezpieczny, i naucz się czytać bo to co napisałem nie miało żadnego powiązania z tym co napisałeś ty...
masz małego że tak na mnie naskakujesz?
pozostaje przy zdaniu że ten film to kicha, bo nie dość że brak umiejętności to jeszcze tandetnie wykonany, nie czepiałbym się ale:
po pierwsze to nie jest forum street więc zwrot jeżdżę lepiej od 3/4 tego forum jest absolutnie nie na miejscu
po drugie należysz do tych lamusów co właśnie się czegoś nauczyli i teraz srają w gacie ze szczęścia i myślą że mogą jeździć po innych, a tak na prawdę prezentujesz niski poziom, co to za problem zrobić 180, zrób 360 to będzie można o czymś dyskutować
po trzecie po co oglądać taki gówniany film kiedy u mnie w mieście mnóstwo dzieciaków jeździ lepiej od ciebie?
więc pozostaw sobie komentarze dla siebie i uważaj bo na chwilę obecną jak cię spotkam masz wpierdol
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

Tassadar wez sie kurwa uspokuj.... bo ma umiejetnosci ma dobre a ********** ze kicha to dawaj swoj filmik to pogadamy.... jedyne co mi sie nasuwa czytając twoje wypowiedzi to "Je.bany frajer..." ;/;/
http://www.jokejoke.prv.pl/
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

[]_ ([]) []_ pisze:Tassadar wez sie ***** uspokuj.... bo ma umiejetnosci ma dobre a ********** ze kicha to dawaj swoj filmik to pogadamy.... jedyne co mi sie nasuwa czytając twoje wypowiedzi to "Je.bany frajer..." ;/;/
kolejny który nie umie czytać, wejdź na pierwszą stronę, obejżyj film, przeczytaj co on napisał i co ja napisałem, jakby ktoś cię nazwał ****** ciotą też byś tak zareagował, brak mi słów na takich kretynów, co do filmiku to gdyby nie jego zachowanie to bym pochwaliłgo za to że coś jednak nakręcił...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Tassadar dobrze mówi

a ty gambik lepiej tak nie szpanuj, bo ja nie mówie ze jestem lepszy od np Ciebie bo robie backflipa czy 360 na chopach..

żałosc, ale poziom filmiku dobry
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
gambik
Kontakt:

1.buhahaahhahahhaha ale sie uśmiałem... buahahhahahah
To mamy na forum jakiegoś strasznego pakera..uuuuuu już sie boje buehhehe,weź bokser wyluzuj. ehhh... że są jeszcze takie pipy, że wymiękają przy walce słownej i chcą bić, buehehhehe, żal mi Cie chłopaku.

2.Małego to ty możesz mieć, bo zazwyczaj ludzie co mają komleksy pisza takie rzeczy bueheheeh.Mi nie poszło we wzroście, ale poszło w majtach, i swoje mam, i nie obchodzi mnie czy wierzysz czy nie.

3." jeszcze tandetnie wykonany" hmmm.... czepiasz sie mnie że nie umiem czytać, a sam dajesz taki popis że szkoda słów... (przeczytaj pierwszy post w tym topicu)

4.Znajdź mi w polskim katalogu stron www forum streetowe, bo mi sie wydaje ze z popularniejszych to dhzone i bikeaction,przy czym streetowców jest tu pewnie podobna ilość co dh. I tez jakbyś umiał czytać panie to byś przeczytał ze napisałem sprostowanie,że 3/4 ziomków co jezdzą w streecie

5."co właśnie się czegoś nauczyli i teraz srają w gacie ze szczęścia" Weź pod uwage panie wszystko wiedzący że niektóre materiały są stare a niektóre nowe, łaj? bo podczas krecenia treeride kiedys kiedys rozjebałem kostke i dopiero niedawno mogłem wrócić na rower i to nakręcić, wiec jarać to sie moge np. 180 barspin albo 180xup od drzewa które własnie sie nauczyłem i którymi własnie sie podniecam.

6."co to za problem zrobić 180, zrób 360 to będzie można o czymś dyskutować" mi sie wydaje ze ty w ogóle tego filmiku nie widziałeś ...

7."po trzecie po co oglądać taki gówniany film kiedy u mnie w mieście mnóstwo dzieciaków jeździ lepiej od ciebie?" To wypier.dalaj na miasto sie czegoś nauczyć,a nie lansować w koszuleczkach vansa bo tylko jeb.any pozerze mówisz ze ktoś umie, ale nie Ty jeba.na cioto nic, pewnie dopiero sie uczysz pedałować.Zrozumiałbym jeżeli jezdziłbyś lepiej niż ja, ale nie jezdzisz ! Wiec nie filozofuj !!!

8."na chwilę obecną jak cię spotkam masz wpierdol" czekam z niecierpliwością Karolku :*, buehehhehehehe

9."co do filmiku to gdyby nie jego zachowanie to bym pochwaliłgo za to że coś jednak nakręcił" buheheh przecież Ty odrazu zaczełeś pitolić że Ci sie nie podoba, a to na początku o moim stylu napisałem własnie po to, by nie pisali tego takie "ziomki" jak Ty.

10.Możesz sobie pisać co chcesz, już mi to koło .|. lata, szkoda czasu na na Ciebie, idź potrenuj, albo chociaż pooglądaj.

Całuję Cię gorąco, czule.
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

ehh zal
gambik
Kontakt:

11. wpadłem na pomysł, moge sie bić z Tobą, ale na triki ! Inaczej odpada, balbym się o Ciebie , buehehehehheh

12."jeśli chodzi o twoje umiejętności street niewątpliwie masz racje"czyli dobrze jezdze
"a twój film to kicha i chodzi mi też o umiejętności"czyli źle jezdze
Co ty masz rozdwojenie jaźni ???

ble- eh żal - o co chodzi ?
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

gambik może i umiesz jeździć, ale Twoja jazda nie robi na mnie wrażenia. jak dla mnie za dużo kozaczysz jak na takie umiejętności. następna rzecz, której nie da się pominąć pisząc w tym temacie to Twoja postawa... wystawiając filmik na forum powinieneś liczyś się z krytyką i przyjmować ją z godnością, jeżeli ta jest uzasadniaona, a nie najeżdżać na innych, bo powiedzieli, że coś im się nie podoba.

no offence, ale nabierz troche szacunku do innych.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

YYYY gambik Myślałem ze jestes rowny ziom ale kozaczysz moze cos umiesz nieprzecze dobrze mowia z tym 3/4ym forum to jest forum dh ziomm phi a pozatym jak mamy "Oceniać jazde" skoro nma wszystko co inni napisza ty sikasz.Tassadar looozzz niema sie co bulwersowac wiesz przecie z jakimi ludzmi masz doczynienia a pozatym " gambik, uważaj co piszesz smarkaczu, bo możesz oberwać, nie myśl że jak coś piszesz na forum jesteś bezpieczny" ziom forum jest do wyrazania swoich opini niem poco sie lać nic ci to nieda a i wierze ze pokazałbys gambikowi w walce na "triki" <lol2> jak sie jezdzi pozdro
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

gambik film fajny wszystko byloby ok gdyby nie to ze 2 kolesi ci napisalo ze spoko to od razu sie poczules za pewny siebie i ********** ze az szczypi.
Wyluzuj sie, zwal konia, idź spać.

a co do jazdy.. Twoj styl jazdy wyglada jakbys byl na white'cie - zewsząt otaczający nadmiar energii, nadpobudliwość i roztrzepanie a jednoczesnie zero zmęczenia.
pozdro i wyluzuj sie :]
! tomek ! FR
Kontakt:

Post autor: ! tomek ! FR »

no umiejetnosci to Ty masz duze i potencjał pewnie tez..,.tak dalej a bedą z Ciebie Ludzie .. jesli juz bedziesz w POznaniu u Zielonego to wlatuj do Grodziska WLkp. 50 km od Poznania :PP / PYRY zapraszają
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
Przemooo_DH
Kontakt:

Post autor: Przemooo_DH »

monotonia caly czas 360 180 barspin...
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=106091
gambik
Kontakt:

dobra...dobra... zwaliłem już, a zaraz ide spać ;D
była chwila refleksji , zmieniam sie.Przyjumuje krytyke,

dobranoc moje kurczątka :*