Złodziej z Chrzanowa
Złodziej z Chrzanowa
Zna ktos tego frajera?
Allegro nick: Jebaszczo
Imie i nazwisko: ******
Zlodziej sprzedal piaste na os 20mm miala to byc Marzocchi okazalo
sie ze to jakas CODA, lecz on nadal twierdzi ze to Marcoch - hói z tym
ale miala byc sprawna a ma luzy i to juz stwierdzono w serwisie u Marcela
jak zaplatali kolo - koles twierdzi ze nie zwroci kasy za piaste albo za nowe
lozyska bo mowi ze sprawna ze mogla byc juz jezdzona itp..
jak myslicie co z tym zrobic :?:
Allegro nick: Jebaszczo
Imie i nazwisko: ******
Zlodziej sprzedal piaste na os 20mm miala to byc Marzocchi okazalo
sie ze to jakas CODA, lecz on nadal twierdzi ze to Marcoch - hói z tym
ale miala byc sprawna a ma luzy i to juz stwierdzono w serwisie u Marcela
jak zaplatali kolo - koles twierdzi ze nie zwroci kasy za piaste albo za nowe
lozyska bo mowi ze sprawna ze mogla byc juz jezdzona itp..
jak myslicie co z tym zrobic :?:
20 inches isn't a crime
pojechac i zajebać. A co do piasty. Coda też bardzo dobra piasta. Te piasty montowano w seryjnych canondalach gemini :) Kręci sie jak zwariowana. A co do akcji to koleś przechuj ;/ jak można coś takiego zrobic. Ja bym pojechał i pogadał z nim :D jak mężczyzna z mężczyzną. i oddał mu piaste wzią pieniążki za piaste i dał mu paragonik za bileciki do niego i za transport tez ma zapłącić bo jak nie to bierzesz kase i piaste :)
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
Witam! Ta sprawa dotyczy mojego qumpla a sie o tym dowiedzial:) wiec pisze to co powiedzial:) """Janusz Mikołowski z tej strony....Kto jest prze *** to jest Pan kupuje piaste i miesiac później dzwoni do mnie ze ma luzy i chce 50zł zadośćuczynienia ..... Śmieszne......... Jak sie jest oszustem to jest Ja mam czyste sumienie sprzedałem piaste dobrą Jak nie pasowało trzeba było to zgłosic zaraz po odebraniu przesyłki a nie miesiac później To ŚMIECH W ZYWE OCZY ....SKURWYSYN JEŹDZIŁ NA PIASCIE 1MIESIAC A TERAZ CHCE 50 zł idz kup se kredki a nie ! """
Pozdro
Pozdro
GG:7162854
http://www.pinkbike.com/photo/798735/
http://www.pinkbike.com/photo/798735/
Powiedz temu typowi ze ma oddac kase za piaste albo na lozyska
nie byla jezdzona miesiac tylko lezala tyla na polce bo czekala na amora ze stanow
w serwisie odrazu przy zakladaniu stwierdzono luzy wiec czlowiek: Janusz M. jest oszustem, sprawa zalatwiona zostanie przez pracownikow allegro gdzie dalej prawdopodobnie skonczy sie na zgloszeniu donosu na policje
nie byla jezdzona miesiac tylko lezala tyla na polce bo czekala na amora ze stanow
w serwisie odrazu przy zakladaniu stwierdzono luzy wiec czlowiek: Janusz M. jest oszustem, sprawa zalatwiona zostanie przez pracownikow allegro gdzie dalej prawdopodobnie skonczy sie na zgloszeniu donosu na policje
20 inches isn't a crime
Re: Złodziej z Chrzanowa
WItam sprawa wcale nie wygladała tak!! O to aukcja http://www.allegro.pl/item110648233_pia ... tanie.html pan kupił odemnie piaste za sto iles złotych i dokładnie dzisiaj wiec juz grubo ponad miesiac dzwoni ze chce conajmniej 50zł bo piasta ma luzy...... Ja sprzedałęm dobra piaste która dostałem do Monstera a pan który uwaza mnie za złodzieje pewnie pojeździł na niej troche i cos mu sia znia dzieje,... wpadł na pomysł zeby jeszcze mnie naciagnac na gruba kase.....Wszyscy wiedza na czym polega allegro... kupujesz cos ci sie nie podoba to reklamujesz ale do kilku dni a nie do prawie 2 miesicy skoro kupił pan 16 czerwca a dzwonił 2 sierpnia ... cos chyba nie tak .. a najlepsze ze tłumaczy to ze nie miał amora i nie miał jak tego sprawdzic .... POPROSTU NIE ROZUMIEM !!! APELUJE DO REDAKCJI DH zone aby zniosła ten temat i dała nagane temu uzytkownikowi bo jak napisałem w emailu temat narusza to moje dane osobowe u nie zycze sobie aby widniał tu moje dane osobowy i nick z allegro !! POzdrawiam i zapraszam na moje aukcje normalnych ludzi ;)
amortyzator dostarczony byl dopiero 24 lipca, niedlugo pozniej dopiero zostalo zaplecione kolo
pomijajac luzy powinienes zwrocic pieniadze za piaste ktora nie jest piasta Marzocchi jak napisales tylko firmy CODA
po pierwsze marzocchi nie wypuszcza piast bez napisow, po drugie w serwisie powiedziano ze jest to wlasnie CODA a nie marzocchi i wiele osob rowniez potwierdzilo to
pomijajac luzy powinienes zwrocic pieniadze za piaste ktora nie jest piasta Marzocchi jak napisales tylko firmy CODA
po pierwsze marzocchi nie wypuszcza piast bez napisow, po drugie w serwisie powiedziano ze jest to wlasnie CODA a nie marzocchi i wiele osob rowniez potwierdzilo to
20 inches isn't a crime
Wezmie gościu nie denerwuj, bo po pierwsze, sprzedał mi piaste Marzocchi, która się okazała CODA (oszukał mnie raz), po drugie to piasta leżała na półce przez cały miesiąc bo czekałem na amora, 3 osoby to mogą poświadczyć (twierdzenie że ja oszukuje i na niej jeździłem miecha to po prostu śmiech na sali), po drugie piasta cytuje "jest w super stanie" to oszustwo bo ma LUZ. Chce wymienić w piaście łożyska i mowie zeby mi je sfinansował bo to jego wina, że piasta jest niesprawna a tu się okazuje ze jestem "skurwysynem" i oszustem, bo po miesiący wymienilem piaste ze zwykłej osi na 20 mm. Moge dostać zaświadczenie z serwisu Marceli na Grochowskiej. Ej gościu jest niezły oszust.
[url]http://www.proshox.com[/url]
Sprawa dla mnie jest zakonczona ..... jest mi przykro ze musiałem pana nazwac jak pan uczynił to pierwszy... jak powiedziałem przez telefon .... mogł pan zgłosic to odrazu i napewno dostałby pan zwrot kosztów za piaste i za przesyłke a nie po ponad miesiacu... (na marginesie piasta byłą w stanie takim jaki opisany na aukcji )tłumaczenie typu ze nie było amora jest nie na miejscu ..... bo zekomo według pana piasta miałą wyczówalne luzy w reku .... wiec nie wiem ... a ciekawe kto panu uwierzy ze pan tyle na tym nie jeździł bo napewno nie ja.... przykro mi dla mnie sprawa wyglada za zamknieta....tylko ciekawi mnie co by było jakby amortyzator dostał pan np.. pół roku później czy tez by była ta cała smieszna sytuacja .... ps kto tu jest uczciwy to jest uczciwy a kto oszustem hm..... Sprawdzcie moje komentarze same pozytywy....
no własnie
komentarz negatywny Jebaszczo
"amor ktorego mi przyslal nadaje sie na smietnik a nie tak jak bylo w opisie ze jest w stanie dobrym,w lewej goleni brakuje sprezyny i jest krzywy tlumik na gwincie,lewy tlumik byl urwany przy korku! NIE POLECAM TEGO GOŚCIA !!!"
Sprawa nie jest zakonczona, tylko własnie sie zaczeła
komentarz negatywny Jebaszczo
"amor ktorego mi przyslal nadaje sie na smietnik a nie tak jak bylo w opisie ze jest w stanie dobrym,w lewej goleni brakuje sprezyny i jest krzywy tlumik na gwincie,lewy tlumik byl urwany przy korku! NIE POLECAM TEGO GOŚCIA !!!"
Sprawa nie jest zakonczona, tylko własnie sie zaczeła
amor ktorego mi przyslal nadaje sie na smietnik a nie tak jak bylo w opisie ze jest w stanie dobrym,w lewej goleni brakuje sprezyny i jest krzywy tlumik na gwincie,lewy tlumik byl urwany przy korku! NIE POLECAM TEGO GOŚCIA !!!
[Odpowiedź z:wto 14 lut 2006 10:01:59 CET] Pan Kupił Odemnie Uszkodzony Amortyzator za śmieszne pieniądze i teraz wystawia negatywa.W aukcji było napisane ze sprzedaje jako uszkodzony i nie mam pojecia co z nim jest!!Uważam ze ten Negatyw jest śmieszny i za nic!!TRZEBA CZYTAĆ OPISY!!!
O to cały komentarz....... nie mam juz nic do powiedzenia..... pozdrawiam (Hm ciekwe czy mozna np. przez prawie 2 miesiace chodzic w butach a potem isc do sklepu i rządac 50zł na nowe podeszfy ???:) )
[Odpowiedź z:wto 14 lut 2006 10:01:59 CET] Pan Kupił Odemnie Uszkodzony Amortyzator za śmieszne pieniądze i teraz wystawia negatywa.W aukcji było napisane ze sprzedaje jako uszkodzony i nie mam pojecia co z nim jest!!Uważam ze ten Negatyw jest śmieszny i za nic!!TRZEBA CZYTAĆ OPISY!!!
O to cały komentarz....... nie mam juz nic do powiedzenia..... pozdrawiam (Hm ciekwe czy mozna np. przez prawie 2 miesiace chodzic w butach a potem isc do sklepu i rządac 50zł na nowe podeszfy ???:) )
ej jebaszczu takich jakty to powinni wieszać za samą gadke, możesz się tłumaczyć jak chcesz, ktoś sie na ciebie nadział raz, ja się nadziałem drugi raz, najchetniej to ja bym ci ta piaste oddał to sobie taniej łożyska wymienisz, dałem za tą piaste 130 zł gdzie za 160 zł mam nówke takiej samej jakości, za piaste "Marzocchi" musiałbym zapłacić 250 zł. Ciekawe co powiesz, że mnie oszukaleś ze to piasta Marzocchi, jesteś jeden wielki wał, przez inernet to każdy moze byc taki cwaniak jak ty. Jeśli nadal twierdzisz, że jezdzilem na pieście przez miesiąc a nie czekałem na amora to jesteś śmieszny. CZŁOWIEK WAŁEK
Jebaszczo czy ty nadal nie rozumiesz ze sprzet nie byl uzywany miesiac
po za tym nie odchodz od tematu ze sprzedales piaste Marzocchi a otrzymana piasta jest firmy CODA co jest niezgodne z opisem aukcji i bedziesz zmuszony zwrocic pieniadze - sprawa zostala przekazana do pracownikow allegro
po za tym nie odchodz od tematu ze sprzedales piaste Marzocchi a otrzymana piasta jest firmy CODA co jest niezgodne z opisem aukcji i bedziesz zmuszony zwrocic pieniadze - sprawa zostala przekazana do pracownikow allegro
20 inches isn't a crime
a napisales w aukcji ze nie dajesz gwarancji na piaste?:D jak nie bylo takowej wzmianki to udzieliles mu rok gwarancji na piaste o ile sie nie myle ( wg prawa unijnego )
ale nie jestem pewien na 100%:)
KFP sprawdz to:D
Pozdro
PoleK
ale nie jestem pewien na 100%:)
KFP sprawdz to:D
Pozdro
PoleK
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
heh smieszny koles jestes. Kfp znam i moge mu wierzyc ze sprawa wyglada jak wyglada. Kolejna osoba z grona bikerow za ktora powinnismy sie wstydzic. tak tak oszuscie, to do Ciebie kierowane slowa.
czemu nie skomentujesz faktu ze to nie jest piasta marzocchi tylko jakies inne cos?
i gadanie ze ten kumpel kfp chce tylko wyludzic kase jest smieszne... phi. myslisz ze skoro Ty robisz walki i oszukujesz to inni tez tak robia? gowno prawda :/
badz co badz kfp jest dla mnie osoba wiarygodna, ale ze sprawa nie mam nic wspolnego, ale koles, lepiej wrzuc na luz i oddaj kase ktora nieslusznie wziales
ps ktos kto zbiera kase na rower dlugimi miesiacami nie od razu po zakupie piasty moze je oddac do zaplotu. i stwierdzil powstaly luz, dopiero gdy ja zaplotl, takie trudne to pojac? przeciez nie biega sie z kazda kupiona 'nieuszkodzona' rzecza wg sprzedawcy po serwisach zaraz jak sie ja dostanie
zaufal Ci i sie zawiodl. przykre ;/
czemu nie skomentujesz faktu ze to nie jest piasta marzocchi tylko jakies inne cos?
i gadanie ze ten kumpel kfp chce tylko wyludzic kase jest smieszne... phi. myslisz ze skoro Ty robisz walki i oszukujesz to inni tez tak robia? gowno prawda :/
badz co badz kfp jest dla mnie osoba wiarygodna, ale ze sprawa nie mam nic wspolnego, ale koles, lepiej wrzuc na luz i oddaj kase ktora nieslusznie wziales
ps ktos kto zbiera kase na rower dlugimi miesiacami nie od razu po zakupie piasty moze je oddac do zaplotu. i stwierdzil powstaly luz, dopiero gdy ja zaplotl, takie trudne to pojac? przeciez nie biega sie z kazda kupiona 'nieuszkodzona' rzecza wg sprzedawcy po serwisach zaraz jak sie ja dostanie
zaufal Ci i sie zawiodl. przykre ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
p0olekKFP_Wwa Jest takie coś chyba ze koles sobie WYRAZNIE zastrzeze w OPISIE AUKCJI ze nie nie udziela gwarancji na nia. Inaczej nie piszac tej informacji zobowiazuje sie do 1 roku gwarancji. Wystarczy popatrzec na Allegro i juz ludzie sobie w aukcjach zastrzegaja ze nie zastosuja sie do tego "prawa unijnego"
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098