Długość kiery
Długość kiery
Jak długą kierownicę najlepiej mieć jeżdżąc w streecie i dircie? Obecnie mam 680mm.
-
- Kontakt:
ja pierdziele... koleś!!!!!!!!!!!!
skroc sobie o 32cm z kazdej strony i bedzie zajebiście.
kurde. nie umiesz uzyc opcji szukaj?! albo przynajmniej poszukac w tematach, ze takie topici juz do ***** nedzy byly. i tam ludzie pisali:
skroc tyle ile Ci odpowiada
kapujesz?
skroc tyle ile Tobie wygodnie!
ludzie prosze myslec. nie ma standardow na dlugosci kierownic. mozesz ewentualnie popytac kto ile ma ale nie pytaj sie ile skrocic.
tak jak bys zalozyl topic: "w czym mam jezdzic? DH? dirt? co polecacie?"
PS: ja mam 570mm i mi wygodnie.
skroc sobie o 32cm z kazdej strony i bedzie zajebiście.
kurde. nie umiesz uzyc opcji szukaj?! albo przynajmniej poszukac w tematach, ze takie topici juz do ***** nedzy byly. i tam ludzie pisali:
skroc tyle ile Ci odpowiada
kapujesz?
skroc tyle ile Tobie wygodnie!
ludzie prosze myslec. nie ma standardow na dlugosci kierownic. mozesz ewentualnie popytac kto ile ma ale nie pytaj sie ile skrocic.
tak jak bys zalozyl topic: "w czym mam jezdzic? DH? dirt? co polecacie?"
PS: ja mam 570mm i mi wygodnie.
-
- Kontakt:
froger34 No bo kurwa ile można!!!! Każdy przycina tyle ile potrzebuje, tyle ile mu wygodnie. Nie ma sztywnych ram obowiązujących wobec długości kiery w zależności od stylu jazdy... A po za tym wypowiedz szymv nie była na tyle straszna by się tym bulwersować... Takie wzajemne objeżnanie na tym forum to normalka :/
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
temat odswierzony nie wiem po co :) no ale jak juz to powiem, ze w a-gangu mam 680 hussefelta i barspina robi sie tak wolno, ze ledwo z 2 zdazam.
dla porownania dzisiaj posmigalem na bmx'ie kuzyna to 3 barspina zrobilem po 2minutach prob. krotsza kierka daje taka zajebista rotacje, ze az strach kierki bez rekawiczek lapac bo mozna sobie lapki stluc :) aha 10 min pozniej prawie zrobilem x4 barspina :D
nie zebym sie przechwalal ;)
edit
chyba nie musze wyjasniec jak dlugie sa kierki w bmx'ach przewaznie, ale ta ma tak na oko jakies 580?
dla porownania dzisiaj posmigalem na bmx'ie kuzyna to 3 barspina zrobilem po 2minutach prob. krotsza kierka daje taka zajebista rotacje, ze az strach kierki bez rekawiczek lapac bo mozna sobie lapki stluc :) aha 10 min pozniej prawie zrobilem x4 barspina :D
nie zebym sie przechwalal ;)
edit
chyba nie musze wyjasniec jak dlugie sa kierki w bmx'ach przewaznie, ale ta ma tak na oko jakies 580?
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!