ile kosztuje ten amor ??
ile kosztuje ten amor ??
Marzocchi Drop-Off Triple 150mm << jakby ktos znał cene
Bo szukalem go i nie bylo cen tylko mi wyskakiwaly rowerki na tym amorku !!
z gory dzieki za odpowiedzi !!
pozdro 4 all
Bo szukalem go i nie bylo cen tylko mi wyskakiwaly rowerki na tym amorku !!
z gory dzieki za odpowiedzi !!
pozdro 4 all
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
ostatnio juz byly takie tematy ale trudno napisze jeszcze raz, JESTEM ZAJEBISCIE ZADOWOLONY-pisze tak bo ostatnio sie prawie z calym forum o niego poklucilem, tu maja na niego alergie tak samo jak na rowery kony, jak dla mnie jest wypasiony
w pierszym miesiacu urzytkowania jak cwiczylem dropy, pare razy na gebe wpadlem -jakies 1,5m drop kolo mojej chaty) z paru chop takze zaliczylem ladowanie na przod- lecz przetrwal bez mrugniecia oka-ledwo wyczuwalnego luzu sie dorobil- jest bardzo(trzeba dopompowac wedle wlasnego uznania) miekki i gietki niesamowicie, jak jedziesz po glebokisz dziurach i koleinach czujesz jak ci sie wygina, na poczatku ciarki mnie przechodzily ale da sie przyzwyczaic, swietnie tlumi-zero odbic(najwiekszy drop mial 1,5m ladowany na plasko-jak narazie)-mozesz go ustawic na 170mm(taki jest max skok) troche buja jak sie na pedal depnie ale coz, przy takim skoku to norma, uwazam ze oplaca go sie kupic nowego max 1700-1800 chociaz tu niektorzy trwierdza ze nie jest 1400 wart
w pierszym miesiacu urzytkowania jak cwiczylem dropy, pare razy na gebe wpadlem -jakies 1,5m drop kolo mojej chaty) z paru chop takze zaliczylem ladowanie na przod- lecz przetrwal bez mrugniecia oka-ledwo wyczuwalnego luzu sie dorobil- jest bardzo(trzeba dopompowac wedle wlasnego uznania) miekki i gietki niesamowicie, jak jedziesz po glebokisz dziurach i koleinach czujesz jak ci sie wygina, na poczatku ciarki mnie przechodzily ale da sie przyzwyczaic, swietnie tlumi-zero odbic(najwiekszy drop mial 1,5m ladowany na plasko-jak narazie)-mozesz go ustawic na 170mm(taki jest max skok) troche buja jak sie na pedal depnie ale coz, przy takim skoku to norma, uwazam ze oplaca go sie kupic nowego max 1700-1800 chociaz tu niektorzy trwierdza ze nie jest 1400 wart
Local Swinga-Swinga
regulujesz tak twardosc amortyzatora pompujac komore zwrotna, jest ona w obu goleniach, im wiecej do niej powietrza napchasz tym amor bedzie twardszy, jak znasz angielski wedz sobie na strone marzocha tam masz dokladny opis tego systemu, jest on urzywany przez wszystkie firmy forkow praktycznie
Local Swinga-Swinga