Peknieta Kona Stinky 2k4 Problem z Gwara
Peknieta Kona Stinky 2k4 Problem z Gwara
Tak jak w temacie, jakies 2 tygodnie temu zauwazylem ze peka mi ramka na wachaczy przy punkcie obrotu. Zawiozlem ja do sklepu gdzie kupilem i myslalem ze bedzie wszytko w porzadku bo kona uznaje gware a ze w karcie gwarancyjnej jest 5 lat bylem dobrej mysli. Jednak dzis sie dowiedzialem ze wachacz to nie jest rama i nie ma na niego gwarancji bo tylko na rame jest 5 lat(chyba tylko chodzi o przedni trojkat). Wiec moze wy mi powiecie co robic dalej i czy wachacz to rama?? Bo jak sie kupuje rame(full) to jest z wachaczem, nie wiem moze go gratis dodaja nie wiem :).
Nie no jaja juz , napisane jest w gwarancji co jest w doslownym znaczeniu rama ? Jesli nie ma to calosc jest rama ! Bo inaczej powinno byc napisane przedni trojakt np.
Kurwa kupuje osobno wachacz i trijkat czy cala rame ? Paranoja sie dzieje , kupie amortyzator i mi powiedz ze gwara byl np tylko na sterowke lol
sprawdz dokladnie gwarancje itd co tam napisane jest
Kurwa kupuje osobno wachacz i trijkat czy cala rame ? Paranoja sie dzieje , kupie amortyzator i mi powiedz ze gwara byl np tylko na sterowke lol
sprawdz dokladnie gwarancje itd co tam napisane jest
www.mm-foto.pl
co HAHAHA przecież to jest śmieszne żeby wachacz to niejest rama a co to jest koło ?? co za debile w jakim to sklepie ci powiedzieli to już tam nic niekupie EDI niedaj sie chcą cie zrobić w ciula ?? jeszcze niewidziałem 2 gwarancji na jedną rame jak ta twoja gwara jest tylko na przednią część ramy to niech ci pokażą gware na na wachać niedaj sie zagraź im !!
www.frwc.yoyo.pl
oo z nudow napisalem do nich maila :D ciekawe czy odpisza.
"Witam
Czy moge kupic sama rame Kona Stinky? chodzi mi o sam przedni trojkat bez wachacza. Bo w waszym robolskim mniemaniu to wlasnie jest rama <hahaha>. Bo Tak bym chcial taka piekna ramke :D oczywiscie za razem bez dampera bo chcac niechcac i tak go nei zamatuje :D <hahaha> Ale fajnie bedzie miec przynajmniej 5 letnia gwarancje na ta ramke skoro na caly frame set (wliczajac wachacz) nie chcecie uznac bo przeciez wasze glowki nie zrozumieja ze wachacz w fullu to czesc ramki a nie taka sobie zachcianka tajwanskich spawaczy. No chyva ze w glowach konstruktorow z twomarku mozna fulla poskladac bez wachacza, jezeli wam sie uda to przysiegam na moj rower ze wam bede placil pesje i emeryture do konca zycia, postaram sie tez wdrazyc ten patet do masowej produkcji w takich firmach jak Santa Cruz, Karpiel, Specialized, Kona. Ludzie pomyslcie jak na takim rowerku by sie przyspieszalo, naped bezwladnosciowy, no jestem pod wrazeniem. Przeciez na takiej ramce mozna by wygrywac MS w Dh zero oporow toczenia zero zmarnowanej sily na pedalowanie. po prostu idealny rower.
Pozdrawiam "
"Witam
Czy moge kupic sama rame Kona Stinky? chodzi mi o sam przedni trojkat bez wachacza. Bo w waszym robolskim mniemaniu to wlasnie jest rama <hahaha>. Bo Tak bym chcial taka piekna ramke :D oczywiscie za razem bez dampera bo chcac niechcac i tak go nei zamatuje :D <hahaha> Ale fajnie bedzie miec przynajmniej 5 letnia gwarancje na ta ramke skoro na caly frame set (wliczajac wachacz) nie chcecie uznac bo przeciez wasze glowki nie zrozumieja ze wachacz w fullu to czesc ramki a nie taka sobie zachcianka tajwanskich spawaczy. No chyva ze w glowach konstruktorow z twomarku mozna fulla poskladac bez wachacza, jezeli wam sie uda to przysiegam na moj rower ze wam bede placil pesje i emeryture do konca zycia, postaram sie tez wdrazyc ten patet do masowej produkcji w takich firmach jak Santa Cruz, Karpiel, Specialized, Kona. Ludzie pomyslcie jak na takim rowerku by sie przyspieszalo, naped bezwladnosciowy, no jestem pod wrazeniem. Przeciez na takiej ramce mozna by wygrywac MS w Dh zero oporow toczenia zero zmarnowanej sily na pedalowanie. po prostu idealny rower.
Pozdrawiam "
www.frwc.yoyo.pl
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2629607
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2629607
Zrób tak - przejedź się do nich do sklepu z tą ramką/rowerem o jakiejś racjonalnej porze. Powiedz jaka jest sytuacja, zapewne od razu wyjadą z głupią gadką, albo będą chcieli Cię z być bez roweru. zarządaj, by zadzwonili do dystrybutora w Twojej obecności i przedstawili problem. Jeżeli nie będą chcieli, to znaczy, że lecą w jucha. Jak zadzwonią i dystrybutor będzie się wykręcał, to poproś o słuchawkę i zacznij robić pospolitą haję. Aha, żeby odniosło skutek dobrze by było, żebyś był pełnoletni, albo zabrał ze sobą ojca/ brata itp.
Pisanie do nicha maili z sarkastycznymi tekstami niewiele zdziała, a stawiając się osobiście z pewnością zwiększysz siłę rażenia.
Pisanie do nicha maili z sarkastycznymi tekstami niewiele zdziała, a stawiając się osobiście z pewnością zwiększysz siłę rażenia.
-
- Kontakt:
http://img205.imageshack.us/img205/4079 ... armmb4.jpg zdjecie zrobione zostalo zanim pekniecie do konca wyczyscilem papierem sciernym
powiedz tylko po kiego ch*ja szorowałeś to papierem ściernym? na gwarancji do wszystkiego się mogą dowalić i na podstawie Twojej głupiej impresji artystycznej odeślą Cię z kwitkiem...
Takich rzeczy się nie robi!!! jak podejrzewasz, że pęka, to czyścisz dokładnie szmatką z wodą i ew. jakimś płynem i w razie wątpliwości dajesz sprzęt na gwarę, w końcu to oni mają sprawdzić co jest nie tak! Co to wogóle za moda, ze teraz każde podejrzenie traktuje się papierem ściernym, by potem z radością stwierdzić, że pęka?!
Na przyszłość nie(!!!) róbcie takich rzeczy.
Takich rzeczy się nie robi!!! jak podejrzewasz, że pęka, to czyścisz dokładnie szmatką z wodą i ew. jakimś płynem i w razie wątpliwości dajesz sprzęt na gwarę, w końcu to oni mają sprawdzić co jest nie tak! Co to wogóle za moda, ze teraz każde podejrzenie traktuje się papierem ściernym, by potem z radością stwierdzić, że pęka?!
Na przyszłość nie(!!!) róbcie takich rzeczy.