Złodziej z Chrzanowa

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

znajomy ma chyba taka sama piaste bez napisow i z tego co wiem to wlasnie jest marcoka piasta bez napisow bo jak oem byl dodawny , nawet nie wiem czy to formula dla nich nie robila

coda byla by na 90% na 4 otwory , nei slyszalem zeby robili na 6 srubek poprostu

fakt tez faktem ze jak bedziesz z tym szedl na policje dostaniesz wlasnie 1 zl , albo allegro odpisze ze zwroca ci 1zl - jak powiesz ze dogadales ze sprzedawca , wiadomo prowizja it to obu wam zawiesza konto za cos takiego , sam tak czesto wystawiem rzeczy , nigdy nikt sie nie nacial u mnie , niestety poprostu czasem tak to jest wlasnie

co do luzowo to coz sprzedawca ma poniekad racej - miech poltroa czy tam 2 nawet nie wiem ile to jest troche czasu i skoro czules luz w rekach e tak powiem czemu mu tego wczesniej nie mowiles ? nie wzial i nawet do jakiego kolwiek amora nie zalozyles przed zalotem ? w ten sposobw tez mozna sprawdzic w koncu czy aby wszystko ok , rozumiem kolo po jakims czasie bylo zaplatane ale niestety w wiekszej czesci to ty nie dopilnowales sprawy , ba powiem ci ze mi tez takie rzeczy sie zdarzaly ze dokladnie nie sprawdzilem i po fakcie cos sie okzaloa po jakism czasie :/ no ale nic nie moglem z tym zrobic niestety

moze uda wam sie dogadac jakos ale widze ze sprzedajacy ma to gdzies ogolnie
www.mm-foto.pl
darex
Kontakt:

Post autor: darex »

Po pierwsze nie wyczuwałem luzu na piaście póki mi nie wsadzili jej w koło, później kolega wziął w reke zakręcił kołem i także powiedział że piasta ma luz. Luz przeszkadza i jest wyczuwalny. Bez zaplecenia koła nie czułem żadnego luzu na piaście. Gościowi poszedłem na ręke, żeby nie płacił prowizji a tu się okazał taki wał. Mikson, prosze mi tu nie mówić, żebym rozmawiał z Tobą a nie z Jebaszczo bo ja moge także kilku swoich przedstawicieli wysłać, Jebaszczo ma szczescie, że nie mieszka w Warszawie albo okolicach. Zeby te łożyska wyjać to trzeba oddać do zakładu żeby wybili tuleje. To nawet nie jest kwestia pieniedzy, bo ja te 50 zł przeboleje tylko chciałbym ostrzeć ludzi przez takimi wałami jak Jebaszczo, przez takich złodzieji kupowanie na allegro jest bardzo ryzykowane. Pierwszy raz się na takiego nadziałem i nikomu tego nie życze, co do mojej wiarygodności to ja bym nie robił żadnego problemu gdyby to była moja wina, ale jak się kupuje piaste za 130 zł i to w super stanie i sprawną i okazuje się uszkodzona to może człowieka szlag trafić, bo musialem także zapłacić 35 zł za zaplecenie koła (Marceli rowery na Grochowskiej). Gościu jest tchórz, wał i złodziej, dostał negatywny komentarz za taką samą akcje, uważajcie na niego.
[url]http://www.proshox.com[/url]
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Zgdonie z prawem UE jeżeli pod aukcją nie było napisane, że koleś nie udziela na zakupywany przedmiot gwarancji zobowiązany jest udzielić rok gwarancji na dany przedmiot. Tak więc można wywnioskować że możesz także skorzystać z prawa rękojmi i żądać zwrotu pieniędzy, a jak nie to możesz nawet sprawe do sądu podać. I to tyle o oszustach, taki sposób.
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

wookie85 CODA robila i na 6 srubek
moze to potwierdzic znajomy ktory mial taka kiedys
20 inches isn't a crime
ODPOWIEDZ