Mam problem znaczy mój kolega kupił dwa tygodnie temu korbe na kwadrat bodajże BOPA Backflipa i w lewej korbie wyrobił mu się kwadrat i korba jest do wywalenia..
Nie wiecie czy można dostać taka tylko ze jedna sztuke dokłądnie lewą?? a moze ma taką ktoś?? a wogfole sprzedają gdzieś korba na sztuki?>?
pzdr
Azdarak mial na mysli mocniejsze dokrecanie np: nastepnej korby
apropo mysle ze kupienie stalowego ramienia za 12zl chyba ( mialem takie korby byly nie do zajechania sama stal:D(byle nie te shity zalane w plastiku!!) nic sie nie gielo itp.
i przy okazji wyrowna sie ciezak po oby stronach roweru:D
ja ma na sprzedaż lewą strone tylko że z Truvativa X-flov.Stan dobry - kwadrat nie jest wyjechany jest tylko poobdzierana.Jak coś to pisz na gg 7457369.Aha długośc ma 175mm.Myśle że powinno spasować.
no wiesz, jak synek chce posmigać na tym backflipie to może spróbować, ale też raziłbym znaleźć nowe ramie, albo poprostu kupić już na przyszlośc pakiet ISIS + korba.
wez ramie z innej korby... wpadni do sklepu rowerowego u was miescie tam napewno bedzie cos z odzysku za pare zlotych, ja sam takich lewych korb mam z 5:P z prawej strony mam teraz stylo2 a z lewej bodajze alivio..
Ale masz niemądrego kolege chyba jasne ze jak nie jest dokrecona korba to gwint sie wyrabia po prostu na przyszlosc niech po kazdym jezdzeniu spraca czy korba nie jest poluzowana . A lewe ramie moze byc na allegro zobatrz .
PZDR for all :)