Psylo03-RedRum?Judy Butter-czym zastąpić
-
- Kontakt:
Psylo03-RedRum?Judy Butter-czym zastąpić
W manualu od Psylo 03, w rzeczach potrzebnych do serwisu, jest wymieniony RS Red Rum Oil, jednak nigdzie później ta nazwa się nie pojawia, słyszałem że to olej który wlewa się do uszczelek (?), co trzeba z nim zrobić i czym można go zastapić?
Sprężyne trzeba posmarować smarem Judy Butter, czym mogę go zastapić?
Pozdrawiam
Sprężyne trzeba posmarować smarem Judy Butter, czym mogę go zastapić?
Pozdrawiam
Zapytaj sie w serwisie czy maja go moze nieco ci odsprzedadza , to taki gesty smar jest czerwony , ale hmm nie wiem czy mozna by go od biedy zastapic :/ , powiem ci ze jak serwisowalem swojego to zmienilem tylko olej i git , sprezynki nie trzeba smarowac , natomiast ten red rum przydaje sie w psylo race powietrznym bo dodatkowo uczelnia komore z tego co wiem
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No mi tego manuala wysłał na moją prośbę gość ze srama, ale popatrzę jeszcze inne roczniki
Dowiedziałem się że redrum jest po to aby namoczyć nim gąbki w uszczelkach, ja wymieniam uszczelki, także muszę to zrobić z nowymi, pójdę jutro do sklepu zapytać czy niesprzedadzą mi troche tego oleju, ale jeśli nie to najlepiej byłoby zastąpić go czymś, tylko czym?
Mam jeszcze pytanie co do rys na goleniach, czym najlepiej je zapełnić?
Dowiedziałem się że redrum jest po to aby namoczyć nim gąbki w uszczelkach, ja wymieniam uszczelki, także muszę to zrobić z nowymi, pójdę jutro do sklepu zapytać czy niesprzedadzą mi troche tego oleju, ale jeśli nie to najlepiej byłoby zastąpić go czymś, tylko czym?
Mam jeszcze pytanie co do rys na goleniach, czym najlepiej je zapełnić?
-
- Kontakt:
wazelina to za dobra nie jest:/ ja proponuje dobry smar teflonowy i styka. A spręzyne w Psylo smaruje się po to żeby nie pstrykała! Bo czasem potrafi.
Co do redrumu to jak pisał bierut, ewentualnie jak masz kogoś w USA niech ci załatwi MPZ Assembly Lube produkcji torco oil bo to jest własnie Redrum. Wogule oleje i smary RS-a to przepakowane Torco
http://www.torcoracingoils.com/product.html?cl_id=113
Co do redrumu to jak pisał bierut, ewentualnie jak masz kogoś w USA niech ci załatwi MPZ Assembly Lube produkcji torco oil bo to jest własnie Redrum. Wogule oleje i smary RS-a to przepakowane Torco
http://www.torcoracingoils.com/product.html?cl_id=113
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes