filmik - 180 - nie moje !
-
- Kontakt:
faktycznie to lama-przecierz tylko lama jeździ jak lama. ta lama się w ogóle z rzadnego wzniesienia nie rozpędzała jeśli jeździ jak lama. jejku i jeszcze lama glebe zaliczyła. jejku ten filmik mnie od dirtu odrzucił (trochę ale zawsze) bo jak mogła lama na rowerze jeździć. administratorze czy to napewno legalne być lamą???!!!
http://ja.gram.pl/thedragon
e-mail: vaquen@wp.pl
e-mail: vaquen@wp.pl
-
- Kontakt:
a ja mam tekie pytanie sie dołacze do tematu a wiec : 180 wychodzi mi lajtowo na quaterze nawet jak chce to sie obrecam o wiecej niz 180* ale chce spróowac na hopie z profilem dirtowy ale boje sie ze jak sie bede okrecał to boje sie ze zabe pikował jak to jest? bo na quaterko leci sie przodem w dół a jak bedzie na hopie?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
-
- Kontakt:
najlepiej wziac cos z prawie kazdej wypowiedzi:P kolo na filmie widac ze sra w gacie jak ma zrobic to 180:/ trzeba sie odwazyc i zakrecic! skrec lekko na wybiciu, i caly czas staraj sie ciagnac rower w kierunku w ktorym chcesz sie obrocic, oczywiscie pamietaj o skrecie glowy i ramion:P i dupa troche tez zarzuc :P
Tassadar co Ty piszesz o nogach?? <zonk> ja jakos robie 180 w obie strony i z nog sie nie wybijam:/ predzej powiedzialbym ze robie bunny hopa na wybiciu tylko ze zaraz przed bunnym skrecam kiere i ciagne w kierunku obrotu:P
Tassadar co Ty piszesz o nogach?? <zonk> ja jakos robie 180 w obie strony i z nog sie nie wybijam:/ predzej powiedzialbym ze robie bunny hopa na wybiciu tylko ze zaraz przed bunnym skrecam kiere i ciagne w kierunku obrotu:P
www.pinkbike.com/photo/913398/
www.pinkbike.com/photo/913399/
www.pinkbike.com/photo/913399/