Czy... czy... czy... ? Amorek :)
Tassadar no wlasnie widze ze zajebiscie... tez bym mial swoj projekt... tyle ze teraz pytanie gdzie to dokladnie ? czy im wyslales rame czy jak i ile zaplaciles ? bo chcialem swoja kone pomalowac bo... nie biore bitcha bo... dobrze mi sie jezdzi na mojej a najwyzej jak peknie to zmienie... takw iec... jakC i sie chce to najlepiej by bylo jak bys napisal do mnei na gg 1932052... z gory dzieki za odp pozdro
Jak chcesz uniwersalny rower, to kup sobie 100-130 skoku amor i koła 26/26 lub 26/24. Zależy też na czym do tej pory jeździłeś i jakie masz przyzwyczajenia. Ja np. mam bitcha 26/24 i 100mm skoku w dodatku singiel. Jeżdże często w streecie, ale trasy dh też nie są mi obce. W dh też można jeździć z małym skokiem, tylko że jest większy hardkor i potrzeba więcej techniki i generalnie jest trudniej. Rower przybiera inną geometrię, jest bardziej zwrotny i nerwowy.
Najlepsza opcja: Pike 95-140mm. Ewentualnie coś innego z regulacją, lub coś w przedziale 100-130mm. Z1 fr (sl i zwykłe) 2003 są zajebiste...
Najlepsza opcja: Pike 95-140mm. Ewentualnie coś innego z regulacją, lub coś w przedziale 100-130mm. Z1 fr (sl i zwykłe) 2003 są zajebiste...
Ja juz zdecydowalem... do tej pory jezdzilem na konie 13" ze 130 skoku i 2x24" i z tego wszystkiego zostaje mi tylko rama... kolka zmienial ale tez na 2x24" bo bardzo dobrze mi sie jezdzi konkretnie atomlaby trailpimp-y... a z przodu jak powiedizales bedzie pike... chyba ze znajde to mimo zkoku 150 wsadze tam travisa albo jak juz ktos powiedzial Gold Labela...