Festiwal w Szklarskiej Porebie
aha moge jeszcze napisac ze drogi zamienily sie w strumienie, wojsko kontroluje ruch drogowy i nie ma pradu. podobno sa tez jakies lawiny blotne czy cos. dokladniej nie wiem o co chodzi bo mowil mi to kumpel ktory tam zostal.
prognoza pogody sie nie sugerujcie - mozecie conajwyzej wejsc na czeski radar pogodowy i samemu ja sobie przepowiedziec. satelity nie sa w stanie wychwycic stanu pogody i skutecznie ja sprognozowac w kotlinie.
my korzystalismy z numerycznej prognozy na icm.edu i za **** sie nie sprawdzilo nawet nastepne 12 godzin a to jeden z lepszych serwisow pogodowych w kraju. zycze powodzenia, ja juz jestem w okolicach poznania i pierwszy raz od dawna widze niebo z ktorego nie pada.
prognoza pogody sie nie sugerujcie - mozecie conajwyzej wejsc na czeski radar pogodowy i samemu ja sobie przepowiedziec. satelity nie sa w stanie wychwycic stanu pogody i skutecznie ja sprognozowac w kotlinie.
my korzystalismy z numerycznej prognozy na icm.edu i za **** sie nie sprawdzilo nawet nastepne 12 godzin a to jeden z lepszych serwisow pogodowych w kraju. zycze powodzenia, ja juz jestem w okolicach poznania i pierwszy raz od dawna widze niebo z ktorego nie pada.
www.trialshop.pl
Ej nawet mnie nie wkurwiać... Wszystko było juz zapięte na ostatni guzik i kumpel mi esa puszcza że drogi pozamykane... Pociagiem da sie dojechać?? Ja nie wiem jak ma byc chujasna pogoda to nawet mega wieczorna klima nie zrekompensuje mokrego rowa i ubłoconego pyska w dzień :/ Nawet gogli nie mam :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
hola, hola: skatepark bedzie!!!!
miejmy nadzieje, ze przestanie padac, chyba juz za dlugo pada, u mnie 4 dni non stop, dopiero dzisiaj byly momenty bezdzeszczowe. tak dlugo padac niemoze, szaman szaman, zniszcz deszcz???
chmury niech zostana!
miejmy nadzieje, ze przestanie padac, chyba juz za dlugo pada, u mnie 4 dni non stop, dopiero dzisiaj byly momenty bezdzeszczowe. tak dlugo padac niemoze, szaman szaman, zniszcz deszcz???
chmury niech zostana!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
http://festiwalrowerowy.pl/news.php?readmore=19 - oficjalne stanowsko w sprawie festiwalu - nie słuchać panikarzy, wydygańców i TVN24!!!
taaa, bo pewnie Ci co niejechali zazdroszcza tym co jada i sieja ploty hahahaha. a serio wolalbym niejechac, bo co ja niepijacy streetowiec znajde tam dla siebie??? ale kumple wplacili za mnie zaliczke to ich niezawiode:)
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: