Festiwal w Szklarskiej Porebie

Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

aha moge jeszcze napisac ze drogi zamienily sie w strumienie, wojsko kontroluje ruch drogowy i nie ma pradu. podobno sa tez jakies lawiny blotne czy cos. dokladniej nie wiem o co chodzi bo mowil mi to kumpel ktory tam zostal.

prognoza pogody sie nie sugerujcie - mozecie conajwyzej wejsc na czeski radar pogodowy i samemu ja sobie przepowiedziec. satelity nie sa w stanie wychwycic stanu pogody i skutecznie ja sprognozowac w kotlinie.
my korzystalismy z numerycznej prognozy na icm.edu i za **** sie nie sprawdzilo nawet nastepne 12 godzin a to jeden z lepszych serwisow pogodowych w kraju. zycze powodzenia, ja juz jestem w okolicach poznania i pierwszy raz od dawna widze niebo z ktorego nie pada.
www.trialshop.pl
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Ej nawet mnie nie wkurwiać... Wszystko było juz zapięte na ostatni guzik i kumpel mi esa puszcza że drogi pozamykane... Pociagiem da sie dojechać?? Ja nie wiem jak ma byc chujasna pogoda to nawet mega wieczorna klima nie zrekompensuje mokrego rowa i ubłoconego pyska w dzień :/ Nawet gogli nie mam :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

a ja mam nadzieje ze wszystko do piątku się wyrówna i bedzie ok.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

hola, hola: skatepark bedzie!!!!
miejmy nadzieje, ze przestanie padac, chyba juz za dlugo pada, u mnie 4 dni non stop, dopiero dzisiaj byly momenty bezdzeszczowe. tak dlugo padac niemoze, szaman szaman, zniszcz deszcz???
chmury niech zostana!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
abnegat
Kontakt:

Post autor: abnegat »

http://festiwalrowerowy.pl/news.php?readmore=19 - oficjalne stanowsko w sprawie festiwalu - nie słuchać panikarzy, wydygańców i TVN24!!!
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

taaa, bo pewnie Ci co niejechali zazdroszcza tym co jada i sieja ploty hahahaha. a serio wolalbym niejechac, bo co ja niepijacy streetowiec znajde tam dla siebie??? ale kumple wplacili za mnie zaliczke to ich niezawiode:)
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
koziolekbmx
Kontakt:

Post autor: koziolekbmx »

szklarską zalało....troche lipa moze być z dirtami:/wszędzie ciapa..
abnegat
Kontakt:

Post autor: abnegat »

koziolekbmx pisze:szklarską zalało....troche lipa moze być z dirtami:/wszędzie ciapa..
zalało to Piechowice i Jelenią przez Szklarską się przelało i już jest prawie sucho - ludziska już dzisiaj dają rady na dirtach
koziolekbmx
Kontakt:

Post autor: koziolekbmx »

jak jest z dojazdem do tej szklarskiej???? nie ma problemów na drodze przez jelenią góre??
Gość

Post autor: Gość »

No własnie te zawody w którym miejscu są dokładnie ??Pod wyciągiem ??Łatwo trafić??i o której trzeba tam być najpóźniej jak startuje w DH i zapłaciłem już wcześniej za udział!!!!????
ODPOWIEDZ