Next to gowno??? chyba was pojeb**** To jest najwieksze gowno na swiecie nikomu niepoleciłnbym za czapke guszek (chyba ze zgnitych) wescie to jest gowno zero katow rama od cyki spawana
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
a ja nie powiem że to śmieć mój kumpel latał na takiej dropy 3,5m step downy 8m i nic! (śmigał na niej 4 lata) wytrzymała o wiele więcej niż mój full!!!!!!!!!
B_Barczul pisze:a ja nie powiem że to śmieć mój kumpel latał na takiej dropy 3,5m step downy 8m i nic! (śmigał na niej 4 lata) wytrzymała o wiele więcej niż mój full!!!!!!!!!
Dark Side kurde człowieku wes sie uspokuj.... le jeszcze zalozysz takich tematow ? pierdzilelisz caly czas ze cos tam kupisz a nie kupujesz nic... gadasz ze mna przez gg i caly czas sie wypytujesz o jakies czesci i co lepsze.... zablokujcie najlepiej ten temat bo jest durny...... pozdro.... P.S. i lepiej nie dawajci muy swojego numeru gg..... to jest taki męczy-dupas że głowa mała :) hehe
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
B_Barczul pisze:a ja nie powiem że to śmieć mój kumpel latał na takiej dropy 3,5m step downy 8m i nic! (śmigał na niej 4 lata) wytrzymała o wiele więcej niż mój full!!!!!!!!!
Ta Ta Ta i zaraz nam powiesz że to prawie jak Karpiel :D ta firma ma chyba niecały rok kolego :D
dark side nie odblokuje cie bo mam juz dosyc czytaj to co jest na forum a nie kolekcjonujesz numery gg
to primo
a primo ULTIMO...;]
kup jebaanegooo pointa albo jakiegos dragstara
a tego makrokesza co masz to sprzedaj
pozdro