[ Opinia ] - Nowe kółko do 4x i Dj
-
- Kontakt:
[ Opinia ] - Nowe kółko do 4x i Dj
Witam. Składam nowe kółko do 4x i Dj ( może trochę streetu) i czy moglibyście wyrażić opinie na jego temat
Obręcz: SunRims MTX
Piasta: Hope Pro II
Szprychy: DT Swiss Super Comp
Nyple: DT Swiss Pro Lock Alu
Najwięszy znak zapytania stawiam na szprychy. Są one niby potrójnie kute na zimno, ale są cieniowane na środku, czy myślicie, że będą ok do tego setu ?? Chodzi mi o ich wytrzymałość. bo nie są one tanie ( 1,50$ za sztuke ;/ ) i nie chciałbym wyżucić 40 dolców do kosza
P.S. Acha, kółko idzie na przód
Pozdrawiam
Obręcz: SunRims MTX
Piasta: Hope Pro II
Szprychy: DT Swiss Super Comp
Nyple: DT Swiss Pro Lock Alu
Najwięszy znak zapytania stawiam na szprychy. Są one niby potrójnie kute na zimno, ale są cieniowane na środku, czy myślicie, że będą ok do tego setu ?? Chodzi mi o ich wytrzymałość. bo nie są one tanie ( 1,50$ za sztuke ;/ ) i nie chciałbym wyżucić 40 dolców do kosza
P.S. Acha, kółko idzie na przód
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
http://www.dtswiss.com/index.asp?fuseac ... etail&id=5
DT super comp is ideal for disc brake bikes, freeride and touring
polecam poczytac a pozniej pisac cos a temat szprych, dt alpine sa ciezkie , bierz supercomp, tez bede ej sobie wstawial w nastepnych kolach
DT super comp is ideal for disc brake bikes, freeride and touring
polecam poczytac a pozniej pisac cos a temat szprych, dt alpine sa ciezkie , bierz supercomp, tez bede ej sobie wstawial w nastepnych kolach
????
-
- Kontakt:
Właśnie mi chodziło o to chodziło, że są to teraz chyba najlżejsze szprychy potrójnie kute, a co do alpin do nie do mojej p2, za ciężkie.
Jestem teraz aktualnie w denver (dokładnie lakewood)
Co do piasty to mam małe sponsorstwo od Hopa. I mogę ją dostać w każdej chwili w każdym kolorze hopa. Jest ona lżejsza od Kinga i też wytrzymuje (podobno), siły tworzące sie przy sportach ex. O ile się nie myle to na tej piaście jeździł Peat który jest maniakiem lekkości :)
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
Jestem teraz aktualnie w denver (dokładnie lakewood)
Co do piasty to mam małe sponsorstwo od Hopa. I mogę ją dostać w każdej chwili w każdym kolorze hopa. Jest ona lżejsza od Kinga i też wytrzymuje (podobno), siły tworzące sie przy sportach ex. O ile się nie myle to na tej piaście jeździł Peat który jest maniakiem lekkości :)
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe po zajebistych czyli jakisch ?? powiedz... a co do koła to moim zdaniem wszystko jest git i obrecz tez...no moze jak bys chciał inna obrecz i lekka w miare to cos w strone DT FR 6.1D.. ale jak juz tam chcesz...
Matiz_dh - po co mu taka cięzka i klocowata obręczna przodzie ? :) Mówił ze chce cos w miare lekkiego i mocnego
Matiz_dh - po co mu taka cięzka i klocowata obręczna przodzie ? :) Mówił ze chce cos w miare lekkiego i mocnego
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
Matiz_dh double track do 4X ? za przeproszeniem zgłupiałes? to są zajebbiste obręcze, fakt ale do dirtu, FR i ewentualnie DH/Street ale do 4X w ogóle sie nie nadają, jak już to SINGLE TRACK. Pisał że nie bedzie tyle streetu i sirtu, a jak ma technike to obręcz SunRims MTX spokojnie wytrzyma
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
Doubel tracka nie chce po jak Cudi<StR33T> napisał jest za ciężka, ja lubie lekkie żeczy, a co do DT swiss fr 6.1d to mam w swojej v10 i jej bardzo nie lubie, scianki maja taką sztywność, jakby ich wogóle nie było (przynajmniej w moim wypadku). A co do sponsorstwa to ścigam się dla drużyny i wszystcy mamy pewne sponsorstwa. Co do bycia Pro jeszcze mam daleko do poziomu rossa milana ;p
Jeżeli cie interesują ceny to zagadaj, gg zaraz wżuce do profilu
Jeżeli cie interesują ceny to zagadaj, gg zaraz wżuce do profilu