Najlepszy sklep rowerowy w Warszawie
Najlepszy sklep rowerowy w Warszawie
Witam
Mam wielką prośbę. Czy moglibyście wskazać mi jakiś najlepszy sklep rowerowy w Warszawie (głównie rowery XC). Zależy mi na dużej ilości towaru, dobrych cenach oraz profesjonalnej obsłudze.
Pozdrawiam,
44kw
PS: Do Admina - z góry przepraszam jeżeli taki temat był ale szukanie nawet szukanie w wyszukiwarce jest troche męczące - wiele tysięcy tematów...
Mam wielką prośbę. Czy moglibyście wskazać mi jakiś najlepszy sklep rowerowy w Warszawie (głównie rowery XC). Zależy mi na dużej ilości towaru, dobrych cenach oraz profesjonalnej obsłudze.
Pozdrawiam,
44kw
PS: Do Admina - z góry przepraszam jeżeli taki temat był ale szukanie nawet szukanie w wyszukiwarce jest troche męczące - wiele tysięcy tematów...
tylko nie szittim :)) w wawie nie ma żadnego dobrego sklepu,większość nie ma nawet przekroju opon,części które posiadają są standardami ...i nie masz co liczyć że wpadniesz do jakiegoś sklepu i Cię czymś zaskoczy !! możesz szukac mniejszych sklepików w których jeśli się dogadasz to zamówią towar i potraktują jak człowieka...mam na mysli taki sklep na mokotowie koło Wołoskiej róg Racławickiej a dokładniej na Miączyńskiej...Polecam bo zawsze miła i konkretna obsługa a jak czegoś nie posiadają to zamawiają i dosyłają na wskazany adres.Nawet po latach pamiętaja że byłes ich klientem :)
SKI TEAM omija łukiem....bo to ostatni sklep w którym warto kupować...
SKI TEAM omija łukiem....bo to ostatni sklep w którym warto kupować...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt: