Pinkbike
-
- Kontakt:
Pinkbike
wlasnie wchodze na pinka patrze i sie da komentarze kasowac jaki bezsens ;/ nawet te nie twoje ;/ o co chodzi?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wg mnie okej,
Na PB jest np taki zjeb o niku "Szymus" który ostro zalazł mi za skóre.
Sprawa z tym debilem wygladała tak, że koleś jebał na PB wszystkich, w większośći polskich zdjęć mozna było znaleźć jego komenty pt: "*******" "pedał" "******* jestes i sie pobaw siusiakiem". Efekt był taki ze naprawde bardzo duzo osób zaczeło mu pisać bluzgi w jego albumie , niestety ten pacan nie pozostał dłużny i zarobiłemn kilka naprawde przykrych komentów w swoim albumie, tym bardziej przykrych ze ja w jego albumi pisałem o jego postawie wobec innych i tym ze wcale nic soba nie reprezentuje, a on wjeżdzał mi na rodzine itp.
Teraz mogłem skasowac te durne komenty.
I jeszcze jedna sprawa ? Ma ktoś kontakt do tego Szymusia ? Z wielką przegormną chęcią pojechałbym do niego i skatował go na kwasne jabłko ? I zapewne pojechało by ze mną wielu innych uzytwkoników PB.
Pozdrawiam
Na PB jest np taki zjeb o niku "Szymus" który ostro zalazł mi za skóre.
Sprawa z tym debilem wygladała tak, że koleś jebał na PB wszystkich, w większośći polskich zdjęć mozna było znaleźć jego komenty pt: "*******" "pedał" "******* jestes i sie pobaw siusiakiem". Efekt był taki ze naprawde bardzo duzo osób zaczeło mu pisać bluzgi w jego albumie , niestety ten pacan nie pozostał dłużny i zarobiłemn kilka naprawde przykrych komentów w swoim albumie, tym bardziej przykrych ze ja w jego albumi pisałem o jego postawie wobec innych i tym ze wcale nic soba nie reprezentuje, a on wjeżdzał mi na rodzine itp.
Teraz mogłem skasowac te durne komenty.
I jeszcze jedna sprawa ? Ma ktoś kontakt do tego Szymusia ? Z wielką przegormną chęcią pojechałbym do niego i skatował go na kwasne jabłko ? I zapewne pojechało by ze mną wielu innych uzytwkoników PB.
Pozdrawiam
motomysz ... wlasnie mi tu zasmierdzialo drechem... Nie obraz sie ale z taka determinacja jezdzicie tu drechow ,ze nieby tylko silni w grupie a tu mod pisze ,ze pojechal by z kilkoma osobami z pinka go "stluc" a pozatym nie wiem czy jest sens pakowac sie do nie swojego miasta "rozrabiac"
Srry za offa :> i nie zebym pochwalal zachowanie Szymusia :>
Srry za offa :> i nie zebym pochwalal zachowanie Szymusia :>
xD
-
- Kontakt: