Jaki rower kupić???
Jaki rower kupić???
Chce zacząć jeżdzić na rowerze, w planach mam rame duncon pitbull i amora drop off IV czy jest szansa zebym kupił reszte osprzętu i wymieścił się w około 2 tysiakach? Jak tak to jaki? Prosze o rady..
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=28822
ten temat jest nawet przyklejony!
ten temat jest nawet przyklejony!
Wejdź tu http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=28822
i masz tam także osprzęt, albo wejdź na www.allegro.pl lub skorzystaj z jakiegoś katalogu i sobie składaj tak żebyś się zmieścił.
i masz tam także osprzęt, albo wejdź na www.allegro.pl lub skorzystaj z jakiegoś katalogu i sobie składaj tak żebyś się zmieścił.
-
- Kontakt:
taa...KriGo pisze:"...to jest forum rowerowe..."
czyli chyba o wszystkim co jest z nimi związane :/ a jak nie wiesz to się nie wtrącaj.! cya
skad do choja mamy wiedziec czy w jednym sklepie sie zgodza zamienic rame i amora a w drugim nie do choja? idz do sklepu a nie siedz przed kompem i nie pisz glupich postow!
hmm..2 tysie dam ci setup :
Rama: Leader Fox Dragstar - 250 zł
Amor: Marzocchi Junior T jakies 700 zł
manetka deorka , kiera Ns bad mama , mostek Tioga taksforce y , stery do ramy pewnie i zacisk z ..suport Tr.Gigapipe DH , korba hussefelt , napinacz pm socho , gripy na imbus point vise II albo author grip lock , pedaly NS leg eaters , mozesz kupic komplet kol Sun rims double track 500 zł komplet na extreme shop , przerzutka szosowa 2200/sora albo deorka .. kaseta lancuch moze LX , manetka deore , opony Continental Diesel , hample jakis Hayes mechaniczny 8" na tył a na przod hydraulike ...ja bym cos takiego zlozyl...do 2500 zł chyba sie zmiescisz :] pozdroooo !
Rama: Leader Fox Dragstar - 250 zł
Amor: Marzocchi Junior T jakies 700 zł
manetka deorka , kiera Ns bad mama , mostek Tioga taksforce y , stery do ramy pewnie i zacisk z ..suport Tr.Gigapipe DH , korba hussefelt , napinacz pm socho , gripy na imbus point vise II albo author grip lock , pedaly NS leg eaters , mozesz kupic komplet kol Sun rims double track 500 zł komplet na extreme shop , przerzutka szosowa 2200/sora albo deorka .. kaseta lancuch moze LX , manetka deore , opony Continental Diesel , hample jakis Hayes mechaniczny 8" na tył a na przod hydraulike ...ja bym cos takiego zlozyl...do 2500 zł chyba sie zmiescisz :] pozdroooo !
Żeby ten rower jako tako jeździł to nie ma szans się zmieścić w 2k na tym zestawie, który wybrałeś, chyba, że będziesz szukał okazji i będziesz kupował używany sprzęt. Jedyne co mi przychodzi do głowy to kupić Signa FR 2, sprzedać ramę i kupić pitbulla. Powinieneś się zmieścić w 2,5k a rower będzie już sensowny :)