co lepsze??Hayes el camino vs hope mono
co lepsze??Hayes el camino vs hope mono
witam!
Mam zamiar kupic hamulec na przod i mam problem mianowicie nie wiem co wybrac.Chodiz oczywiscie o Hope`a mono m4 lub hayes`a el camino. Hope jest drozszy i nie wim czy warto placic wiecej za niego. Hamulec miec duza sile jak i modulacje (wieksza niz mag 2006 8") podajcie jakie inne hamulce spelniaja te kryteria.Moge wydac do 750zl.
Mam zamiar kupic hamulec na przod i mam problem mianowicie nie wiem co wybrac.Chodiz oczywiscie o Hope`a mono m4 lub hayes`a el camino. Hope jest drozszy i nie wim czy warto placic wiecej za niego. Hamulec miec duza sile jak i modulacje (wieksza niz mag 2006 8") podajcie jakie inne hamulce spelniaja te kryteria.Moge wydac do 750zl.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=566269
bumelantawaryjność tyczy się tylko w przypadkach, gdy ktoś się nie zna i próbuje coś przy nich robić. Ostatnio klient przysłał nam 2 Mag`i do serwisu, bo jacys durnie zalali go mineralnym, praktycznie wszystko co gumowe jest do wymiany. Generalnie raz prawidłowo odpowietrzony, może być użyany przez nawet przez 3 sezony.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
No nie wszystkie, bo z gustavem to żaden sobie nie poradzi.Pawko pisze:Bierut liczy sie dla mnie przedewszystkim sila i modulacja wyglad mam gleboko w d... powiadasz ze saint bije wszystkie wymienione hamulce??? gdzie mozna go kupic kompletnego i w jakiej cenie?
Gdzie kupić w całości? Nie wiem. Wiem że można go bez problemu skompletować w cukloturze.
Np:
klamka
zacisk co prawda na tył ale różnica jest tylko w adapterze.
przewód
tarcza
Całość wyjdzie ok 490 PLN a jak poprosisz to ci zaleją i odpowietrzą.
A jeśli masz adapter pod 203 i tarcze to może wyjść jeszcze taniej o około 150 PLN, czyli za twoje 750 możesz prawie dwa sainty złożyć.
-
- Kontakt: