jak z cichej piasty glosna zrobic xD
jak z cichej piasty glosna zrobic xD
cze
mam takie pytanie, czy da sie i jak (bez kupna nowej ofkoz) przerobic jakos tylnia piaste zeby ja bylo slychac jak sie nie pedaluje (jak w bmx), fajny odglos i ludzie by slyszeli jak jade bo czasem ciezko wyminac ich hehe (moja piasta jest bezglosna xD)
mam takie pytanie, czy da sie i jak (bez kupna nowej ofkoz) przerobic jakos tylnia piaste zeby ja bylo slychac jak sie nie pedaluje (jak w bmx), fajny odglos i ludzie by slyszeli jak jade bo czasem ciezko wyminac ich hehe (moja piasta jest bezglosna xD)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1. zamknij sie ciotoMaxPower1994 pisze:nasyp piasku do środka LANSERZE!!!
2. glosi to ksiadz z ambony
3. kazdy dostosowywuje rower jak mu sie podoba
4. jak nie masz nic do powiedzenia to patrz 1.
5. nie mam zamiaru drzec sie za ludzmi idacymi po (waskiej) sciezce albo gdzies: "UCIEKAC KURWA BO CHCE PRZEJECHAC" albo "przepraszam, czy mogliby sie panstwo przesunac?"
6. ma prawo mi sie cos podobac co tobie nie
7. dorosnij dzieciaku...
raczej nie przerobisz... moglbys sobie takie koraliki na szpryche zalozyc, to niezly hartkor jest :P Z tego co pamietam to ringle tak stukaja, a maja tylko 3 zapadki. Moja piasta ma 4 i w ogole jej nie slychac, za to napinacz ładnie gra :D
ja bym chyba pierdolca od takie piasty dostal... kumpela ma tez jakas DT i trzaska sie tak ze ocipiec mozna.
ja bym chyba pierdolca od takie piasty dostal... kumpela ma tez jakas DT i trzaska sie tak ze ocipiec mozna.
HARTKOR FAKKER
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: