Cena naprawdę jest bardzo niska biorą pod uwagę solidne wykonanie, wiek zaledwie 10 miesięcy. Do budowy uzyłem desek, które zostały po remoncie u kolegi, a wkręty są wykonane z harowanej stali. Gwoździe są ze zwykłej ztali ST1 jednak sa tak użyte, że nie ma szans zniszczyć.
hahahah ale ludzie są dzwini taki syf sprzeawać na allegro.. o bożee widzisz a nie grzmisz...
Nie no co wy to nie ta sama co poprzednio ale widać że poziom jazdy się podnosi bo i skocznia troche urosła od poprzedniej aukcji a cena jednak spadła chyba cieszy się sporym zainteresowaniem, i jaki super szczególowy opis na najwyższym poziomie.....
buahahaha ha co za goście z kąd się tacy idioci biorą sieją ich na polu jak buraki czy co????
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
eeee to nie ta sama ale fakt poziom rosnie czekam z niecierpliwoscia na nastepne pomysly mysle ze teraz to ktos nort shora wystawi na aukcje ;] do samodzielnego montazu :]
hahaha
ta skocznia jest fantastyczna tylko nie wiem kto z niej skoczy bo nawet bender chyba z tego by nie skoczył:PP
Nie no łądnych debili mamy w tym kraju:PP
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
a to już było :P
A tak btw. to jak sprzedawał to wcześniej to też miał ten sam opis, a w innej aukcji miał rozwalony full face który chciał sprzedac :D