BAN!!

_miCz_
Kontakt:

BAN!!

Post autor: _miCz_ »

w sumie mamy wolnosc slowa, w sumie kazdy moze sie logowac na dh-zone ale... curva niejaki pan ever vel Funbox moglby dostac bana. niepotrzebnie robi tematy ktore nikogo nie interesuja... zreszta w tych tematach i tak go wszyscy jada z nim jak z gownem, obraza, jest zalosny .tp. no, "zrobcie cos z tym kuurwa"
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

a tam nie przesadzaj:P dostanie bana zalozy nowe konto i od nowa glupie tematy a ban na ip? a moze ma neo?
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

ble co Ty tak go bronisz jakiś Twój bliski przyjaciel czy co :D ??
www.roztocze.yoyo.pl
Derekus
Kontakt:

Post autor: Derekus »

W ogole kazdy moze pisac co chce bez zadnych konsekwencji;/
Np. http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=30081

Co to ma byc?
Czy powstanie tu ku.rwa jakikolwiek system ostrzezen?
www.fr-chelm.yoyo.pl
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Chłopaki, nie bądźcie burakami, jeśli widzicie, że temat jest do bani, można zrobić jedno: totalna ignorancja, a wyzwiska itd to jest poniżej krytyki. Parę osób cos na tym forum wie, reszta pucuje się i uważa się za mega fachowców, ale jak jakis "świeżak" zada pytanie, które było już milion razy to zaraz jakieś stado prymitywów pisze, że jest ........... kurczę Panowie, przecież można to zignorować, zwyczajnie olać typa i sam sobie odpuści.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
komar
Kontakt:

Post autor: komar »

Daniel w sumie racja
a z tego co zauważyłem to tematy evera cieszą sie dość dużym zainteresowaniem. Sam lubie sie czasami ponabijać z tego jak ever mieszany jest z błotem. Bez niego forum byłoby troche nudne, nie sądzicie.
Ostatnio skręcił zajebisty filmik.
komar
Kontakt:

a na potwierdzenie powyższego przytaczam wypowiedź jednego z forumowiczów odnośnie filmu evera:

"JA CHCE CALA WERSJE! super jeeest! Ever, jestes postacią tak kultową jak chyba jeszcze nikt nigdy nie był... powaga xD

pomyślcie, ludzie... co by bylo gdyby nie bylo evera? mi by bylo jakos tak pusto na tym forum xD

tak trzymać! a no hander lander wymiata!"
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

komar pisze:Daniel Sam lubie sie czasami ponabijać z tego jak ever mieszany jest z błotem.
brak słów.... BAWI Cie to ???

wyobraź sobie taką sytuacje, że Ty jesteś ciagle mieszany z błotem, nawet jeśli napisałes najnormalniejszego posta, jaki moze byc. i ktos Cie kurna za to jedzie ze masz nick EVER bądź wiesz że to on pisze....

owszem Ever pisał wcześniej straszne głupoty, ale ja np. zauważyłem że Ever sie zmienił !

pozdro
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

pobieram zuka. ostatnio ever zaczal pisac normalne posty, a wszyscy i tak jada go jak psa. qrwa mac. dzieciaki
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

komar moja wypowiedz, towarzyszu.

Jak ktos napsial- straaaszne z was buraki. Kur*a kazdy dobrze wie ze bez evera byloby nudno i bardzo dobrze ze jest i zaloze sie ze powstaną w koncu na allegro tshirty z napisem 'ever forever' czy cos takiego xD pomysl jest super wedlug mnie :D

Tak więc skończcie ********ć ze ever ma dostac bana bo bez niego byloby nudno.

Ja osobiście traktuję go jako eksponat na skalę ogólno polską który warto obserwowac chodźby dlatego bo kiedy cos nie wychodzi zawsze mozna sie pocieszyc ze i tak sie jest lepszym od evera, pozatym nic nie dostarcza tyle smiechu co wlasnie ten oto ujeżdżacz nexta z teamu 666.

Czasem mam wrazenie ze ever to normalny rider ktory po prostu sobie jaja robi.
To jest wlasnie najlepsze.

Ever forever!
komar
Kontakt:

zuku
troche przegiołem masz racje
tyle że nie raz przyszło mi na myśl:
ten gość jest nienormalny czy jak, wszyscy po nim jada a on ponawia swoje durne pytania bądź zadaje jeszcze durniejsze, może przygrywa sobie tylko i robi jaja z nas wszystkich.
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

EVER NA MODERATORA!
www.roztocze.yoyo.pl
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Ma stale ip. Jak do tej pory bana nie dostal to nie dostanie. To jest forum tolerancyjne. Ktos slyszal o represjonowaniu murzynow w latach 60'?
www.trialshop.pl
!^_BYKU_^!
Kontakt:

Post autor: !^_BYKU_^! »

przepraszam ale czego dotyczy ten temat?? Czy tylko ever piepszy głupoty?? dlaczego tylko on?? a dlaczego bana nie moze dostać ktoś kto sie smieje i wyzywa kogoś bo sie pyta o rame nexta czy gtixa?? wg mnie to ban byłby dobry ale nie koniecznie dla EVERA!!
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

!^_BYKU_^! widac ze krotko tu siedzisz :]
www.trialshop.pl
Medu
Kontakt:

Post autor: Medu »

Nie no ... na moderatora ja mysle ze raczeje nie :D Moim zdaniem powinno zostac tak jak jest ;]
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Prawdę mówiąc staram się tu nie czytać byle czego, a samego Evera nie znam i nie kojarzę jego postów. Polecam wszystkim takie podejście, bo oszczędzi Wam nerwów. On nie jest tu pierwszy i nie będzie ostatni. Spytajcie kogokolwiek z tego forum, kto naprawdę długo tu siedzi o gości: Dj Tektro i Bąkal. Obaj, zwłaszcza ten drugi zaleźli ludziom za skórę, jednak w końcu zaczęli być olewani, znudzili się i słuch o nich zaginął.

Co do Waszej reakcji - sam czasem chętnie bym się pobawił widząc jak łatwo wyprowadzić Was z równowagi i jak łatwo ulegacie prowokacji :]
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

Inurno jak nie dostał :? kiedyś dostał od Paula jak dobrze pamiętam to na dwa tygodnie... :]
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
andrut
Kontakt:

Post autor: andrut »

Jaca pisze:Spytajcie kogokolwiek z tego forum, kto naprawdę długo tu siedzi o gości: Dj Tektro i Bąkal

pamietam... jeszcze na starym forum siedzieli... ale zauważ jaca że wtedy nie było banów, jedynym modem był nikom i było smiesznie jak w KAŻDYM temacie wszyscy po sobie jechali, - (ty ***** , szmato, pizdo ) itp...
było smiesznie:D
a teraz niektórzy zgrywają się... znaczy udają mądrych i próbują jakoś psychologicznie objechac człowieka(to jest jeszcze bardfziej śmieszne)
no i zdarzają też sie ludzie którzy tylko przy kompie(może) są mocni... np pan motomysz...( w 3 czy 5 topikach chciał przyjezdzać na ustawke-solo) bez obrazy- ale nie wiem czy to coś dało

pozdro
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
ODPOWIEDZ