Mostek do Boxxera
-
- Kontakt:
Mostek do Boxxera
Czesc. Mam pytanie. Czy ktos zna mostek do boxxera (odpowiednik takiego jak zintegrowane mostki w marzocchi) ?? Taki ktory ma otwory na sruby mocujace go z gorna polka. Z gory dzieki za odpowiedz.
-
- Kontakt:
W PL da się ale trzeba sie bardzo nachodzić, przynajmniej jak ja szukałem to śmiech na sali, niektórzy w profeska shopach nie wiedzieli ocb.
Co do samego mostka - przy uderzeniach od boku w kiere, wszystko idzie w półkę, co potem może się okazac niezdrowe dla amora.
Przy mostku na rure ster. tego nie ma; to ew. mostek się przekręci na rurze.
Ale jeśli sie nie wywracasz - to dlaczego nie ? :)
Oszczedność na wadze też wtedy jest.
Co do samego mostka - przy uderzeniach od boku w kiere, wszystko idzie w półkę, co potem może się okazac niezdrowe dla amora.
Przy mostku na rure ster. tego nie ma; to ew. mostek się przekręci na rurze.
Ale jeśli sie nie wywracasz - to dlaczego nie ? :)
Oszczedność na wadze też wtedy jest.
Funn robi takie mostki na pewno, E13 również i kilkka innych firm. Funn jest dostępny w PL www.skleprowerowy.pl
Ale zastanów się nad tą opcją dobrze bo wiąże się to z koniecznością mocnego skrócenia rury sterowej aby miało to sens i było bezpieczne. Ogranicza Ci to potem możliwość bezproblemowej sprzedaży amora.
Ale zastanów się nad tą opcją dobrze bo wiąże się to z koniecznością mocnego skrócenia rury sterowej aby miało to sens i było bezpieczne. Ogranicza Ci to potem możliwość bezproblemowej sprzedaży amora.
-
- Kontakt: