[PSZCZYNA] CMP + Manitou Splice...
[PSZCZYNA] CMP + Manitou Splice...
witam.Mam serdeczną prośbe.Koledze zajebali rower.Ktoś beszczelnie włamał sie do jego piwnicy i ukradł mu bika.Rower ten był bardzo charakterystyczny.Był złożony na ramce CMP heldancer z manitou splice szarym.zostałon skradziony w pszczynie.CMP była koloru zielonego przechodzący we fioletowy ( kameleon ) tył na sztywną oś. Z tyłu supra mt a z przodu zwykłe wzmacniane koło czarne.korba el toro.Jeżeli ktoś zobaczy takiego bika a jest on bardzo charakterystyczny bo rama rzuca sie w oczy to piszcie w tym temecie albo piszcie na gg 1155570
mam bmx`a i choi !
wtf?narazie nie ma foty ale rama jest chyba wystarczająco charakterystyczna. Rower trzymał w piwnicy bo jak się mieszka z rodziną w bloku to chyba już nie ma miejsca na rower, a jego dwaj bracia też mają rowery więc nie ma tego gdzie indziej trzymać jak w piwnicy. A jak bede miał fote to dam ją ale chwilowo jej nie posiadam. A jak nie wiesz nic na ten temat to mógłbyś nie komentować.jak by Tobie zajebali bika to byś sam chciał za wszelką cene go znaleźć...
pozdro...
pozdro...
mam bmx`a i choi !
Ludzie to jest ta zielona rama:
www.pinkbike.com/photo/573902/
Nie jestem pewien ale jest chyba tylko kilka tych ram w polsce!!! Ma dwie rury górne potężna jest wielce. Na tyle była piasta NS Coaster DH na oś 12mm, haki były dorobione więc także do poznania od strzału.
Rama powinna być gdzieś na śląsku jeśli nie w Pszczynie jeszcze.
Szukajcie!!!!!!!
Szymon Cieszyn
ps.
Tylko wyjechałem i już chamstwo na Pszczynie
www.pinkbike.com/photo/573902/
Nie jestem pewien ale jest chyba tylko kilka tych ram w polsce!!! Ma dwie rury górne potężna jest wielce. Na tyle była piasta NS Coaster DH na oś 12mm, haki były dorobione więc także do poznania od strzału.
Rama powinna być gdzieś na śląsku jeśli nie w Pszczynie jeszcze.
Szukajcie!!!!!!!
Szymon Cieszyn
ps.
Tylko wyjechałem i już chamstwo na Pszczynie
http://www.endura.pl
Dzisiaj ok godziny 10 w Bielsku- Białej na ulicy Żywieckiej (obok skrzyżowania z PCK) widziałem ten rower, tzn pewny nie jestem, ale tak: rama na 100% był ten CMP, amor szary, nie wiem czy duro czy splice, ale skojażyłem, że może to być splice właśnie. Rower widziałem niestety tylko z autobusu i przypomniałem sobie o temacie, bo ramka bardzo rzadka. Prosze o nr. do właściciela, jeśli spotkam jeszcze raz to napewno zadzwonię i postaram się porozmawiać z osobą na tym rowerze (jakiś 13 letni gnojek, który widocznie nie wiedział do czego to rower). Mam nadzieję, że uda się go odzyskać i mam nadzieję, że to ten.
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/photo/1103813/ nie wiem czy rower sie odnalazł czy co ale dzisiaj przelgądam se pb na najnowesze fotki i trafiłem na takei zdjecie w/w
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
-
- Kontakt: