tym razem nasz filmik

zdzihu
Kontakt:

tym razem nasz filmik

Post autor: zdzihu »

A co tam , też postanowiłem wrzucić nasz niby trailer. A jak!!!
Tylko ostrzegam Ściągasz na własną odpowiedzialność, żeby potem nie było że czas zmarnowany itp.
Powiem tak
muza: zerżnięta z Back In The Saddle Again
montaż: mamusia powiedziała mi że może być :)
jazda: chyba, ale zaznaczam, że tylko chyba (moje odczucia) trochę lepsza niż ta w filmie pt "'Wakacje 2006 '' pana Evera (kto widział ten wie)
Rodzinka i znajomi powiedzieli mi że filmik całkiem fajny :). Teraz więc zapraszam do oceny specjalistów z forum.
Niestety nie umiałem bardziej skompresować tego bo już teraz jakość bardzo ucierpiała, tak więc film trwa 3:14 min a zajmuje ok. 27mb.
Mam nadzieje, że nikogo nie wpędzę w depresje tą „megaprodukcją”:)
Z góry dzięki za konstruktywną krytykę, ewentualnie jakieś słowa otuchy też by się przyday:)
Pozdro dla wszystkich.
a oto link
http://rapidshare.de/files/29541444/555.mpg.html
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

trailer nawet spoko... popracuj tylko nad jakoscia
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

pierwsza produkcja? jak tak to naprawde wyszlo wam;) ile jezdzicie? ogolnie spoko
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

Jak na pierwszą produkcje jest bardzo fajna, widać że na dużo was stać podobała mi się akcja z no footerem gdy wyskakiwaliście na jakimś podjeździe:)

Ogólnie dynamiczny tylko troszke słaba jakość ale mi się podobał :D
pzdr. i kręćcie coś większego:p
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

wrzuccie na jakis inny serwer bo z rapidszera jakos nie moge zasysac
BijNaRyj
Kontakt:

Post autor: BijNaRyj »

Bardzo fajny filmik, umiejętności OK z jakością mogło by byc lepiej ale strasznie nie ma. Czekam na kolejne produkcje bo tą bardzo przyjemnie sie ogląda.
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

Red Bull pisze:wrzuccie na jakis inny serwer bo z rapidszera jakos nie moge zasysac
zdzihu
Kontakt:

Raz jeszcze dzięki za opinie i to na dodatek takie:)

Dareko jeżdzimy różnie, niektórzy (w tym ja) już troche czasu, tyle tylko,że do niedawna pomykaliśmy jeszcze na delikatnych ramkach XC i w butach SPD. Młodsi zaczęli miej więcej w tamte wakacje. A ten gość (KŁAKU) co zalicza pierwszą glebe w filmie, od 3 miesiecy (w tym miał już około miesięczna absencje z powodu złamanej ręki). No i niestety ze sprzętem są tak kurewskie problemy (każdy je chyba ma), że czasami więcej siedzimy na dupie niż jeździmy. Taki KUCIK (rzuca orzeszkiem w filmie) najpierw złamał widelec, po jakimś czasie suprt, a dokładnie 4 dni po wymianie suportu, drugi widelec:)
Dlatego nigdy nie zakładajcie do swoich rowerków czegoś co nazywa się RST
choćbyście dostali to za darmo. Strata czasu i nerwów.

Jest to rzeczywiście nasza pierwsza produkcja, a co do jakości to jak pisałem wcześniej, na razie nie wiem jak to lepiej skompresować.
U mnie jest cacy ponieważ te 3 minutki mam na pliku ponad 170mb:)

Co do kręcenia czegoś większego to już mamy kilka zajebistych ujęć z kamery zamontowanej na kasku, ale myśle, że cały film dopiero w zime bo planujemy jeszcze wypad w góry.

Red Bull prosze bardzo:

http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 7C75D6A46B

tyle, że nie wiem czy z tego pójdzie bo były jakieś problemy z transferem, jakby co to daj znać.
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

ogolnie spko film lecialo po 180:P
Quba_-_GT
Kontakt:

Post autor: Quba_-_GT »

hehehe mój film :d tez tam jestem:D
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

ehhh no szczerze mwoiac to mi sie niepodoba moze motywoje mnie do tej oceny sam fakt ze jest to wasza pierwsza produkcja jakosc tez nienajlepsza oglunie tak se 5\10
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

Zapomniałes dodać ze kucik czy jak mu tam zepsol i połamał jeszcze kask zupełenie bez sensu ;]
bumelant
Kontakt:

Post autor: bumelant »

Dobrze byłoby zaiwestować w statyw.. No i lepszy sprzęt, ale wiadomo że najprościej jest mówić. Jak na początek filmik ok. pzdr :D
Quba_-_GT
Kontakt:

Post autor: Quba_-_GT »

Michal_KRKhehehe tez bys sie zdenerwował jak bys połamał 3 amortyzatory w pol roku uwierz mi :DD
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
Vojteek
Kontakt:

Post autor: Vojteek »

Film mi się podobał. Przyjemnie się ogląda.

PS. Co mówi ta babcia w 2:00 minucie filmu :D ?
http://www.enlargeyourpenis.de/53373.html
Przemooo_DH
Kontakt:

Post autor: Przemooo_DH »

średnio... ale daje rade szczegolnie końcowka filmu
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=106091
zdzihu
Kontakt:

Vojteek ona mówi: chłopaki dajcie mi rower a wam pokarze jak sie popierdziela hehehe
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

A ja powiem gorzkich slow prawdy pare;
1. Nutka nie zgrywa sie z wiekszoscia jazdy
2. montaz na srednim poziomie
3. ostrosc i jakosc materialu wlacznie z trzesacymi sie rekami da sie wyeliminowac
wystarczy robisz platforme z odwaznikami po 0.5kg po kazdej ze stron kamer i juz ci sie nie majta albo statyw do ujec w ruchu,zapraszam na gg zapodam foty tego rpzyzadu,latwo wykonac w domu
4.umiejetnosci umiejetnosciami,ale zgranie tego wszystkeigo w ciekawa akcje nie podobalo mi sie
5. brak jakiejs czolowki abdz intra i tak samo koncowki tez kuleje

Ogolnie mowiac takie wady wg. mnie widac,ale jak na pierwsza w zyciu produkcje daje rade,szkolcie sie szkolcie,praca poplaca,napewno nastepne prodakszyns beda lepsz a anrazie ogien z dupy i napierdalajcie.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

Taki smieszny filmik, najbardziej mi sie gleby spodobały :P W filmiku nie ma raczej zadnych nadzwyczajnych rzeczy, ale ogląda sie calkiem przyjemnie.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ODPOWIEDZ