to jest prawdziwy Hardcore
wiecie, ja chodzilem do ogolniaka przy ulicy na ktorej na blokach(prawie kazdym) sfastyki byly pomalowane, a dresiaze w miescie krolowali, ogolnie napierdlalismy sie prawie co dziennie, nie pamietam ile razy skopali mnie za czapeczke z daszkiem czy za nisko oposzczone spodnie, ale sie chu.... nie dalismy az w koncu wytepilismy ich prawie do konca, teraz na miescie nikt do ciebie nie wyskoczy, bo zaraz sie zbierze brygade i zeby poleca, inni wroclawiacy moga potwierdzic jak to kiedys u nas bylo (wroclaw wcale duzo nie jest mniejszy od warszawki)
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...
no ja mam takom propozycje.. nie wiem czy dobra.. ale moze wypali..
tylko trzeba by było znalesc tak troche naiwną osobe..zeby ją ustawic gdzies z roferkiem.. na widoku.. az dresy sie zejdom.. a ftedy wyskoczyc z jakiejes miejscufy i oglepac im mordy...
pozdro..;)
tylko trzeba by było znalesc tak troche naiwną osobe..zeby ją ustawic gdzies z roferkiem.. na widoku.. az dresy sie zejdom.. a ftedy wyskoczyc z jakiejes miejscufy i oglepac im mordy...
pozdro..;)
Oni pewnie w domu mają taki przykład. Ale to już na prawdę przesada. Aha Stinky, u nas juz sie rzeczywiście troche uspokoiło, lae teraz zmieniają sposób działania. Zaciągają Cie w odludne miejsca gdzie czekają ich woięksi koledze(przewaznie skini) i wiesz, komure mi rok temu jumneli to się napierdalalem z zlodziejem, on lecy na ziemi ja mu kielnie sprawdzam a tu podbiegają koledzy(hego) i koniec piesni... a pomysl z tym gwizdkiem jest calkiem dobry, najlepiej spierdalac i gwizdac:)
no nie wiem, mi pare lat temu (scotta) i to byl stary koles ktoremu dalem sie karnac- jak sie okazalo potem typ niezle w chel byl juz wjebany- niestety o tym nie wiedzialem, teraz na rowerze nie daje jezdzic nikomu ani tez na cudzych nie jezdze- taka mam zasade- a na poczatku tego roku (przed kupnem smierdziela) porzyczylem shwima od kolezanki- zajebali mi go z piwnicy domu jednorodzinnego- zagadka totalna- musialem odkupic BRRR
Local Swinga-Swinga