Gdzie moge kupić ciuchy NS??

PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

no koloes ładnie dał po bandzie lans tak oczywiscie, a jak wiara kupuje cichy foxa to tez lans??
ja np jak jzu kupuje ciuchy to staram sie tak zeby bylo cos z rowerami np teraz carry ma fajne koszulki z rowerami to kilak kupiłem, bluze ns';a tez bo mi sei podoba i wcale nie jest zła jakosc.

i mam to w dupie co wy o tym myslicie(lans itp)

mi sie to podoba wyrózniam sie, to jedno a 2 juz mialem syt ze ktos do mnie podszedł i zaczął gadac o rowerach spoko koles tak po prostu bo zoabczył bluze i chcial sie upewnic, to jest fajne.

a na ride zone wprowadzili cicuhy bo min, ja dusiłęm 7anne o ciuchy a oni costam bełkotali, i napisalem do ride zone bo nie wiem czy mi sie tak wydaje ale to sklep 7anny no i mi przysłaki i powiedzieli ze duzo wiary pytało i wstawiajana stronke:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
mod
Kontakt:

Post autor: mod »

Nie no spoko, jak ktoś lubi obnosić się z tym, że jeździ na rowerze to już jego sprawa. Mi też się podobają ciuchy z motywami rowerowymi... Też lubię chodzić w ORYGINALNYCH ciuchach (w sensie nie takich jak wszyscy) Ale w tym temacie chodzi mi o ciuchy NS'a... Moim zdaniem są nieciekawe, drogie i tyle... Jeśli komuś się podobają to jego sprawa... Ja osobiście nie kupiłbym czegoś takiego za taką cenę tylko dlatego, że ma logo NS'a (bo przecież te bluzy nie różnią się krojem, czy jakością od innych tego typu dostępnych na rynku bluz, które sa o wiele tańsze).
milkman
Kontakt:

Post autor: milkman »

[quote="mod"]a masz taką bluze??
mod
Kontakt:

Jaką? NS'a nie mam, ale mam podobną i kosztowała 89 zł.
milkman
Kontakt:

mod pisze: (bo przecież te bluzy nie różnią się krojem, czy jakością od innych tego typu dostępnych na rynku bluz, które sa o wiele tańsze).
nie chce sie kłucić ale skoro nie miałeś to skąd wiesz ,że jakością nie odbiegają??
Tassadar
Kontakt:

Re: Gdzie moge kupić ciuchy NS??

Post autor: Tassadar »

froger34 pisze:Siema słyszałem że sa dostępne jakies ciuchy z NS... nie wiecie gdzie moge je dostać?? i widziałem je na stronie www.7anna.com.pl ale czy tam mozna zamawiac pojedyńcze sztuki??
Chodzi ci o te ciuchy co takie panie z NS noszą?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
mod
Kontakt:

milkman Nie wiem czy nie odbiegają jakościowo od innych. Natomiast wiem że NS nie specjalizuje się w robienu ciuchów więc napewno ich bluzy nie przewyższają jakościowo innych podobnych dostępnych na rynku. Skoro nie przewyższają to mamy dwie możliwości:
1. bluzy mogą być takie same jakościowo (i zapewne tak własnie jest, sądze po opinii użykowników)
2. bluzy mogą być gorsze jakościowo ( w co raczej wątpie)

Moim zdaniem w obu przypadkach nie opłaca się kupować ciuchów NS'a za astronomiczne kwoty..
pozdro
FAJA
Kontakt:

Post autor: FAJA »

tsn kto najwiecej mowi o lansie najbardziej sie lansuje

wszyscy inni a jednak tacy sami

ja kupuje bluze ns'a chce zeby osoby ktore jezdza mnie mogly rozpoznac i moze kogos poznam do jazdy tak jak koszulki z zespolami do teraz mam kumpli ktorzy zagadali bo sluchali tego samego, bluza prosta nie lubie wielkich znaczkow adidas nike ktore az jebia po oczach a to wyglada jak rpsta tania bluza sportkowa i nie wyrozniam sie z tlumu lanserem bede dla 1/50 bikerow a dla reszty spoleczenstwa bede anonimowym dupkiem w tramwaju ;]

szczerze mowiac to nei widze sensu jakis klotni na temat bluz i to indywidualna sprawa w czym sie chodzi i rozpetanie z tego powodu wielkiej dyskusji jest glupota a czy 120 za bluze z kapturem to duzo niech kazdy oceni we wlasnym zakresie

pisalem do nich ostatnio maila o bluze i powiedzili ze sa juz tylko szare ; )
Arek132
Kontakt:

Post autor: Arek132 »

Widze ze prawie wszyscy zeszli na offtopa. Ktos sie tylko spyta o jakies fajne ciuchy to zaraz sypia sie teksty ze lanser. Kiedys byl temat skad mozna znalezc blotnik the. To tez znalazl sie pajac ktory uwazal ze to lans jezdzic z blotnikiem. Moim zdaniem to zazdrosc. Jak chcecie to mnie zbluzgajcie albo olejcie tego posta.
milkman
Kontakt:

mod pisze:milkman Nie wiem czy nie odbiegają jakościowo od innych. Natomiast wiem że NS nie specjalizuje się w robienu ciuchów więc napewno ich bluzy nie przewyższają jakościowo innych podobnych dostępnych na rynku. Skoro nie przewyższają to mamy dwie możliwości:
1. bluzy mogą być takie same jakościowo (i zapewne tak własnie jest, sądze po opinii użykowników)
2. bluzy mogą być gorsze jakościowo ( w co raczej wątpie)

Moim zdaniem w obu przypadkach nie opłaca się kupować ciuchów NS'a za astronomiczne kwoty..
pozdro
spoko ok peace.
a tak na marginesie są nowe t-shirty http://www.rowerowy.com/ubrania/t-shirty.html
te sa fajnee.
Krulik90
Kontakt:

Post autor: Krulik90 »

ehhhh nieiwiem gdzie widzałem bluze czarna ns'a z kapturem za 99 zł chyba jakis miesiac temu pozniej poszukam jak znajde dam do tego tematu. Niewiem moze jakas podrobka ale ciul Mozecie tez kupić bluze A-ganga wcale nie gorsza Arek132 ja cie jak najbardziej popieram tak samo oto samo mi chodziło wyżej
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Mam jedną uwage co do ciuchów NS-a... może Wam się przyda - mają troche niekonsekwentną rozmiarówke..

Zamówiłem sobie T-shirt XL i bluze XL, t-shirt jest mały a bluza worek ;P
P.S. 190cm wzrostu.
Arek132
Kontakt:

Post autor: Arek132 »

Jakbyście chciali kupować koszulki tyo proście o obniżkę bo na festiwalu były za 40 zł. Chyba na ride zonie widziałem je za 60zł. Może do 50 zeta na 7annie obniżą...
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

szkoda, ze jest tak malo fajnych damskich rowerowych ubran:p.
O ile sie nie myle to chyba tylko fox produkuje damskie, a te na polskim rynku zbyt rewelacyjne nie sa:). Chyba, ze tez sie myle:p?
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
milkman
Kontakt:

lyra pisze:szkoda, ze jest tak malo fajnych damskich rowerowych ubran:p.
O ile sie nie myle to chyba tylko fox produkuje damskie, a te na polskim rynku zbyt rewelacyjne nie sa:). Chyba, ze tez sie myle:p?
jeszcze duncon pussy
ODPOWIEDZ