Co zrobić zeby dostać sponsora czy wy...
zeby miec sponsora to
1: musisz smigać dużo lepiej niż przecietnie
2: jeździć na każde zawody
3: musi byc cię wszedzie pełno
4: musisz być osobą bardzo otwartą, zabawną i przede wszystkim MEDIALNĄ
5: musisz byc solidny w tym co robisz, do wszystkiego trzeba dążyć każdą droga jeśli chce się ośiągnąć cel.
6: dobrze by było gdybyś miał swoje www czy chociażby bloga ze swoimi danymi.
7: nie dawać na strony rowerowe zdjęc sprzetu, tylko jazdy
8: nie użalać się i prosić o sprzet.
9: generalnie odpierdzielać chore akcje, dawać z siebie wszystko i robić wszystko, aby byc rozpoznawalnym
1: musisz smigać dużo lepiej niż przecietnie
2: jeździć na każde zawody
3: musi byc cię wszedzie pełno
4: musisz być osobą bardzo otwartą, zabawną i przede wszystkim MEDIALNĄ
5: musisz byc solidny w tym co robisz, do wszystkiego trzeba dążyć każdą droga jeśli chce się ośiągnąć cel.
6: dobrze by było gdybyś miał swoje www czy chociażby bloga ze swoimi danymi.
7: nie dawać na strony rowerowe zdjęc sprzetu, tylko jazdy
8: nie użalać się i prosić o sprzet.
9: generalnie odpierdzielać chore akcje, dawać z siebie wszystko i robić wszystko, aby byc rozpoznawalnym
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
paqmanO co ci dokladnie chodzi?? robisz ze mnie evera czy co?? ja sie tylko zpytałem co zrobić zeby dostać sponsora bo mnie to zainteresowało i weż niewylatuj z takimi tekstami ze jestem wazonem co wszystkich tak jedziesz jak sa gorsi od ciebie?? bo paru ludzi mi tak mowiło własnie chociaz ich niesłuchałem bo uważałem że jesteś spoko i oni nie maja racji... ja dopiero zaczynam jezdzic na roweze wienc niewazonuje... teraz ciongle siedze na dirtach i skacze zeby sie nauczyc ja mam dopiero 14lat!!! a ty nie wiem ile masz ponad 20 i korwa co jest wiele 17 latków lepszyc od ciebie!! i nikt ci nie mowi ze wazonujesz bo wiekszość ludzi nie ma takiego podejścia do zycia a wienc przemyśl to oki??
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
Znam go taksamo jak ciebie znam, moze nie tak bardzo bo z wami nie jedze bo pewnie nawet byscie nie chceli...za o bardzo dobrze znam jego brata bo jak wszyscy byli w szklarskiej to jezdziłem z nim na sobieski gdyby nie to ze zjebała mi sie korba to bym widzial na zywo tego flipa....a poznałem was dzienki bananowi moze teraz bedziesz wiedział kim jestem..
Pozdrower
Pozdrower
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
CZESC!
ja mysle, ze powiniennes przygotowac jakas prezentacje swoich umiejetnosci. film badz foty. z takim pakunkiem poodwiedzac osobiscie kilka firm, ktore w twoim odczuciu moglyby byc zainteresowane wspolpraca. oczywiscie odpowiednia gadka, prezentacja tematu jest b. istotna. przygotuj cos b. konkretnego, zwiezlego i ciekawego. musisz przedstawic "przyszlemu sponsorowi" konkretne korzysci jakie odniesie sponsorujac ciebie. dalszy etap to ustalenie konkretow sponsoringu - wyjazdy, ubranie, sprzet, mus robienia dobrych wynikow...POZDRO
ja mysle, ze powiniennes przygotowac jakas prezentacje swoich umiejetnosci. film badz foty. z takim pakunkiem poodwiedzac osobiscie kilka firm, ktore w twoim odczuciu moglyby byc zainteresowane wspolpraca. oczywiscie odpowiednia gadka, prezentacja tematu jest b. istotna. przygotuj cos b. konkretnego, zwiezlego i ciekawego. musisz przedstawic "przyszlemu sponsorowi" konkretne korzysci jakie odniesie sponsorujac ciebie. dalszy etap to ustalenie konkretow sponsoringu - wyjazdy, ubranie, sprzet, mus robienia dobrych wynikow...POZDRO