WItam
Pisalem do duncona w sprawie malowania draga na kolor pink camo,odpisali ze mi nie pomalują go..:/ bo to nie jest rama duncona..czyli oni swoje ramy malują,za 150 zl..:/
Są jakies firmy ktore by za nieduzą cene chlapnely mi ramke w taki wzorek?
Interesuje mnie tylko pink camo (rozowe moro)
taaa i poco mu ten papier, ma się nim podetrzeć? kup folię szablonową, idź do poligrafii wytnij wzorek pomaluj ramę, naklej wzorek jeszcze raz pomaluj i odklej
aerografia.pl jeżeli już :/
samemu pomaluj..tak jak tassadar mówi...
albo kup aerograf o ile masz kompresor reduktor ciśnienia i odwadniacz ;)
....no i spryt w łapie ;p
pozdro
a moze ktos moze jakies linki do ramek pomalowanych przez duncona? Oni maja do wyboru jakies malowania czy jak zaproponuje im moja kkncepce to tez mi pomaluja?
Rudybyk1- Pisalem do DC i pytalem czy by mi draga nie mazneli w taki kolor z ich palety,panowie odmowili..Powiedzieli ze koszt pomalowania ICH ramy wynosi 150 zl..tyle sie dowiedzialem.
Wiec tak,samemu nie chce sie w to bawic,nigdy nie malowalem i nie chce tego spieprzyc,ale wiem juz do kogo sie zwrocic zeby mi pomalowal ;)
teraz pytanie z ciekawosci:
Jakim lakierem to malowac zeby to dlugo sie trzymalo i nie odpadal lakier??
_JokeR_ jakiś samochodowy może? jak masz jakąs odpowiednią osobę to domyslam sie że to jakiś lakiernik czy ktoś to on Ci powie jaki rodzaj farby kupić tylko znajdź sobie jakiś fajny odcień, np. taki redroom :D