---Oxy do integrala---

Silent
Kontakt:

---Oxy do integrala---

Post autor: Silent »

mam taki malo problem. mianowicie jezdze w ff i strasznie denerwuja mnie muchy wpadajace w oko.(ale to zabrzmialo)
potrzebne mi sa jakies oxy do ff. jak narazie wszystkie ktore przymiezalem cisnely mnie w glowae. jak wiadomo w integralu jest niewiele miejsca. zazwyczaj miesci sie w nim tylko glowa.
jesli ktos z was ma ff i jezdzi w nim w oxach to bylbym wdzieczny gdyby dal znac jaki to model i jakiej firmy. pozdro
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

To było nie kupować integrala. Ja dymam na MTB od 7 lat i może ze dwa razy wyrżnąłem szczeną w glebę. Więc po co integral, nie wspominając już jak nie wygodnie się tym/z tym popierdala po mieście.
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

bodzio 100 razy Ci się uda ale jak za 101 przyp..... raz a dobrze (czego Ci nie życzę) i Twoja twarz będzie promienieć "uśmiechem dresiarza", to zobaczysz po co do DH i innych stosuje się FF.
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Aha, Silent nie odpowiedziałem na topic...

Ja osobiście jeżdżę w 2-óch wariantach.
Mam FF 661 bravo2.
1. Okulary mam podróbki Oakley'a kupione za 10 zł na straganie w zeszłoroczne wakacje nad morzem [8O)
2. Jeżdżę w okularach korekcyjnych (mam wadę wzroku -0,75 dioptrii)
3. Najchętniej połączyłbym ww. dwa warianty w jeden.

Pojedź po prostu na biku i z kaskiem do jakiegoś sklepu sportowego (lub na stragan uliczny) i poprzymierzaj, bo obawiam się że nikt Ci nic sensownego nie doradzi z uwagi na, to że:
a. każdemu w czym innym do twarzy,
b. okulary musisz dopasować do SWOJEJ łepetynki. :)
ODPOWIEDZ