mam taki malo problem. mianowicie jezdze w ff i strasznie denerwuja mnie muchy wpadajace w oko.(ale to zabrzmialo)
potrzebne mi sa jakies oxy do ff. jak narazie wszystkie ktore przymiezalem cisnely mnie w glowae. jak wiadomo w integralu jest niewiele miejsca. zazwyczaj miesci sie w nim tylko glowa.
jesli ktos z was ma ff i jezdzi w nim w oxach to bylbym wdzieczny gdyby dal znac jaki to model i jakiej firmy. pozdro
---Oxy do integrala---
Aha, Silent nie odpowiedziałem na topic...
Ja osobiście jeżdżę w 2-óch wariantach.
Mam FF 661 bravo2.
1. Okulary mam podróbki Oakley'a kupione za 10 zł na straganie w zeszłoroczne wakacje nad morzem [8O)
2. Jeżdżę w okularach korekcyjnych (mam wadę wzroku -0,75 dioptrii)
3. Najchętniej połączyłbym ww. dwa warianty w jeden.
Pojedź po prostu na biku i z kaskiem do jakiegoś sklepu sportowego (lub na stragan uliczny) i poprzymierzaj, bo obawiam się że nikt Ci nic sensownego nie doradzi z uwagi na, to że:
a. każdemu w czym innym do twarzy,
b. okulary musisz dopasować do SWOJEJ łepetynki. :)
Ja osobiście jeżdżę w 2-óch wariantach.
Mam FF 661 bravo2.
1. Okulary mam podróbki Oakley'a kupione za 10 zł na straganie w zeszłoroczne wakacje nad morzem [8O)
2. Jeżdżę w okularach korekcyjnych (mam wadę wzroku -0,75 dioptrii)
3. Najchętniej połączyłbym ww. dwa warianty w jeden.
Pojedź po prostu na biku i z kaskiem do jakiegoś sklepu sportowego (lub na stragan uliczny) i poprzymierzaj, bo obawiam się że nikt Ci nic sensownego nie doradzi z uwagi na, to że:
a. każdemu w czym innym do twarzy,
b. okulary musisz dopasować do SWOJEJ łepetynki. :)