APEL! Nie bluzgaj - ważne!
adrianDH spoko, ale jak dzieciak zechce to wpisze ze ma o wiele wiecej lat w rejestracji a tego nie sprawdzisz :P
co do bananow to troche dziko, fajnie jakby byl system punktow karnych jak na forum ba, i kazdy by widzial ze taki cwaniak to juz nie raz dostal reprymende :)
co do bananow to troche dziko, fajnie jakby byl system punktow karnych jak na forum ba, i kazdy by widzial ze taki cwaniak to juz nie raz dostal reprymende :)
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff
M@t!Zz napisalem ze zart?? napisalem..chodzi o to że nie dojdzie to do skutku ponieważ wedlug mnie każdy gdy się zdenerwuje na coś zacznie bluzgać.. oczywiście potem zrozumie że popełnił blond i że zrobil to o co tak bardzo walczyl zeby nikt tegonie robil...kazdy z nas ma gorsze i lepsze dni i ie da sie calkowicie unicestwic bluzgania na forum
naprzyklad pan M@t!Zz zbluzgal mnie za to ze ja bluzgam:D... bo sie zdenerwowal..i ma do tego prawo...
amen
dzienkuje za uwage...:P
naprzyklad pan M@t!Zz zbluzgal mnie za to ze ja bluzgam:D... bo sie zdenerwowal..i ma do tego prawo...
amen
dzienkuje za uwage...:P
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
bodzio2k..najlepiej kląc pod nosem :))
...a jesli ktos ma kłopoty z poprawną wypowiedzią to ciekaw jestem czy do rodziców tez tak sypie łaciną przy obiedzie :)) Mozna literówki walic ale poziom słownictwa świadczy o wnetrzu...jeśli w środku jest pustka to nawet brzydkie słowo tego nie zmieni ;((
Będzie się działo ciekawiej jesli takie sytuacje znikną....czasem czytaja to ludzie na poziomie :)) a wtedy traca wiarę...
jeśli ktos ma słaba psychikę i nie umie się powstrzymac to zawsze może zalogowac sie w innym miejscu....albo zastanowic się czy nie mozna zastąpić danego słowa innym !!
POzdro
...a jesli ktos ma kłopoty z poprawną wypowiedzią to ciekaw jestem czy do rodziców tez tak sypie łaciną przy obiedzie :)) Mozna literówki walic ale poziom słownictwa świadczy o wnetrzu...jeśli w środku jest pustka to nawet brzydkie słowo tego nie zmieni ;((
Będzie się działo ciekawiej jesli takie sytuacje znikną....czasem czytaja to ludzie na poziomie :)) a wtedy traca wiarę...
jeśli ktos ma słaba psychikę i nie umie się powstrzymac to zawsze może zalogowac sie w innym miejscu....albo zastanowic się czy nie mozna zastąpić danego słowa innym !!
POzdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Jak się nie wpienić, jak np.gościu chce kupić dobrego fulla z juniorem do 2000zł. Wystarczy zobaczyć ile sam amor kosztuje. Jeśli ktoś coś takiego pisze to uważam,że robi sobie jaja. Co nagle dostał olśnienia,że sobie bike kupi i odrazu napisał na forum??? Tego na forum jest pełno - ma być super i za grosze. POLACY
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów