Jaka rama jaki amor??
HyDdrawybrales ******* rzeczy. Bo rama i amor zupelnie nei do streetu. A jezeli juz musisz miec tak irower to kup krossa signa. Rama jb jest bardzo dobra, a shitem to jest cocaina.Duro po tuningu dziala zadowalajaco. A destroyer jest rama ktora przynajniej nadaje sie do tego streetu. I Zaloz single speeda na przerzutke wydarz lacznie 200 zl i upierdolisz ja w tydzien.
Ssij pento
-
- Kontakt:
HyDdra eh nie wiem poco sie produkuje, ale wiesz jak wyglada rower mtb do streetu? Dla pewnosci daje zdjecie http://www.pinkbike.com/photo/966505/
i powiedz gdzie widzisz te wszystko pierdoly ktore chcesz wsadzic do swojego roweru. I zobacz jak to powinno wygladac.
i powiedz gdzie widzisz te wszystko pierdoly ktore chcesz wsadzic do swojego roweru. I zobacz jak to powinno wygladac.
Ssij pento
-
- Kontakt:
Sulring ej surling przesadzasz lekko... zloz mi k u r w a za ta kase taki rower.. on chce człowieku zlozyc cos na poczatek za mala kaske... to co pokazujesz to jest rasowa streetowka warta ponad 3500zł... w streecie pojezdzisz na tym samym rowerze co w dircie , fr itp byle by był sztywniak .. wystarczy chciec !!!.. a juz tymbardziej jak sie chce zaczynac zabawe w streecie... zawsze zaczyna sie od normalnej taniej dualowki a pozniej sklada sie lub kupuje rower do dyscypliny w ktorej sie chce jezdzic... a skad wiesz ze mu sie np fr nie spodoba...
I zaraz jeszcze powiesz ze streetowka nie nadaje sie do dirtu .. ja wiidzłąem na traskach dh na streetowkach zjezdzaja i jakos zyja... to samo...nawet qrwa na fullu pojezdzisz we wszytkim bo wszytsko sie da tylko trzeba chciec... to jest takie tylko gadanie ze na fullu sie nie da jezdzic w streecie w dircie bo za ciezkie za duzo skoku i wogole... Własnie ze sie DA- jest wieele ciezej ale sie da bo da sie wszystko i na wszystkim
I zaraz jeszcze powiesz ze streetowka nie nadaje sie do dirtu .. ja wiidzłąem na traskach dh na streetowkach zjezdzaja i jakos zyja... to samo...nawet qrwa na fullu pojezdzisz we wszytkim bo wszytsko sie da tylko trzeba chciec... to jest takie tylko gadanie ze na fullu sie nie da jezdzic w streecie w dircie bo za ciezkie za duzo skoku i wogole... Własnie ze sie DA- jest wieele ciezej ale sie da bo da sie wszystko i na wszystkim
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
Cudi<StR33T> hmm bo pisze do streetu. Niech napisze ze do wszystkiego. Po drugie ja za swoj rower dalem jakies8 00 zl bo na lepszy mnie nei stac i daje rade we wszystkim. Mam dwa mechaniczne hebel ss i duro na jumpie i smigam we wszystkim jakis problem ? Oprocz tego ze napiszesz, ze nie mozliwe za tyle zlozyc moj rower, ale trudno. Po za tym poco kupwoac cos chujowego na poczatek? To nie lepiej kupic juz odrazu cos dobrego?
Ssij pento
HyDdra pitbull to akurat ni jest dobra rama do streetu. Ja zaczynalem na biku do xc. A ty, ze masz kase to kup destroyera. To nie jest wypas ramka. Ale za te kase do streetu nie da sie nic lepszego kupic. Pozatym czesci, ktore wypisales do dirtu tez sie nie nadaja chyba, ze niewiesz na czym dirt polega. Ale rower do dirtu powinien byc podobny do tej streetowki do ktorej link Ci podalem wyzej.
Ssij pento
Z głową można poskładać dosyć fajny rower.
Jeżeli niektóre części mogą być używane,to masz duże pole do popisu. 1500zł to nie jest mała kasa, wydaj ją z głową.
Rama - destroyer jump 350zł
Amorek - może rs duke? albo jakieś stare psylo z 2002 roku. Ok. 350zł
Suport- neco,na kwadrat 27zł
Korba - Szukał bym alivio 2002 ,można dorwać za ok. 40zł
Koła - te z krossa 319zł
Opony - kenda k rad,z dętkami 100zł
Hamulce - v break acera 39zł
klamki - avid fr 5.0 60zł
stery - neco 45zł
sztyca - zoom 15zł?
siodło - velo dirt 25zl
łańcuch - sram 34zł
kierownica - huseefelt 45zł
mostek - huseefelt 58zł
pedały - wellgo 30zł
To chyba wszystko... I nawet w mieścisz się w kasie. Rada na początek,nie podniecaj sie tarczówkami, na początek,te v-ki acera są dobre.Robisz ss, co spowoduje wzrost wytrzymałości napędu,i obniżenie kosztów.
Mam nadzieje,że pomogłem. Pozdro freed
Jeżeli niektóre części mogą być używane,to masz duże pole do popisu. 1500zł to nie jest mała kasa, wydaj ją z głową.
Rama - destroyer jump 350zł
Amorek - może rs duke? albo jakieś stare psylo z 2002 roku. Ok. 350zł
Suport- neco,na kwadrat 27zł
Korba - Szukał bym alivio 2002 ,można dorwać za ok. 40zł
Koła - te z krossa 319zł
Opony - kenda k rad,z dętkami 100zł
Hamulce - v break acera 39zł
klamki - avid fr 5.0 60zł
stery - neco 45zł
sztyca - zoom 15zł?
siodło - velo dirt 25zl
łańcuch - sram 34zł
kierownica - huseefelt 45zł
mostek - huseefelt 58zł
pedały - wellgo 30zł
To chyba wszystko... I nawet w mieścisz się w kasie. Rada na początek,nie podniecaj sie tarczówkami, na początek,te v-ki acera są dobre.Robisz ss, co spowoduje wzrost wytrzymałości napędu,i obniżenie kosztów.
Mam nadzieje,że pomogłem. Pozdro freed
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
Poradze Ci cos z własnego doswiadczenia, bike bedzie bezawaryjny raczej:
Rama: Destroyer Jump(350zł)
Amor: Sztywne widły CMP(239?)(wyrobisz super technike) a jak nie to duro(300)
Naped : single speed musi byc
Opony: Kenda K rad
Reszta tak jak napisał freed. Nie rzucaj sie z tym swoim hasełkiem, sztywne widły wyrobia ci technike, bede gut do dirtu, streetu. Cocainy nie bierz bo jest długa i złą geo ma(bedziesz narzekał na manuale, itp.), ss jest dobry bo na street i dirt jest wystarczajacy. Wiem, że chcesz sie uczyc, ale jak kupisz cocaine z rs to bedziesz napewno narzekal.
Rama: Destroyer Jump(350zł)
Amor: Sztywne widły CMP(239?)(wyrobisz super technike) a jak nie to duro(300)
Naped : single speed musi byc
Opony: Kenda K rad
Reszta tak jak napisał freed. Nie rzucaj sie z tym swoim hasełkiem, sztywne widły wyrobia ci technike, bede gut do dirtu, streetu. Cocainy nie bierz bo jest długa i złą geo ma(bedziesz narzekał na manuale, itp.), ss jest dobry bo na street i dirt jest wystarczajacy. Wiem, że chcesz sie uczyc, ale jak kupisz cocaine z rs to bedziesz napewno narzekal.
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
W tej kategori cenowej ram i amorków to tak: rame bym wziąłł prodigy johny bravo albo używkę a ganga pm 2004-2005 a amora ... no cóż chyba bym sztywniak dobrego kupił :D A jak amora koniecznie to duro .. j1 to nie jest amor do katowania to sie rozpadnie pewnie jak 1 m dropa skoczysz albo po niedokręconym 180 ..
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96484