Mam taki problemik, bo od dzisiaj wszystkie filmy sa tak jak by zbyt fioletowe :P . W FAQ jakiejs tam strony o DivX przeczytalem, ze jest to wina kodeka Angecostamcostam. Usunolem wszystkie kodeki z dysku i zainstalowalem nowe i problem powtarzal sie kilkukrotnie. Czy znacie jakies "czysciciele" dyskow ze zbednych kodekow, bo nie jestem pewien czy wszystkie wywalilem, albo wiecie co to moze byc za problem?
ja mam dobry sposób:
1. uruchamiasz kompa w trybie "wiersz poleceń trybu awaryjnego"
2. wpisujesz komendę "format c: -y"
gwarantuję, że usunie to wszystkie kodeki.
albo srasz na to wszystko,sciagasz all playera,bierzesz live update i nawet jak jakies kodeki zostały to AP nałozy Ci na nie Nowa wersje. Proste ? Proste w chu j ! hehe
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
zrobilem tak jak mowiliscie i *******, ale juz dziala. Nie wiem jakim cudem, ale po ok 10h pracy( Kaaza) wszystko w filmach robi sie fioletowe. Po restarcie to samo, ale po jednej nocy wszystko juz wrocilo do normy. Przyznacie, ze troche dziwne...
Można to bardzo łątwo wyjąsnić!!!!!!!!!! Poprostu komp ci się przegrzewa!!!!! a dokłądniej karta graficzna!!!!! jeżeli ostatnio miłąes wymianę zasilacza na mocniejszy to się nie dziw!! jezeli nie to nie wiem czemu ci się podniosła temperatura!!! :D Jednyna rada idź do komputoerowego i kup dodatkowe wiatraczki i je zainstaluj!! :P POZDRO!!!!!!!!!