sr S.O.S
sr S.O.S
siema...mam takie pytanie...widziałem tam kiedyś gdzieś obrecz z wielkim napisem SOS...niestety nic o niej nie wiem...widziałem ją w konie stab supreme, wiec myśle że kiepska nie jest...chciałbym ją gdzieś kupić,ale niestety nigdzie jej nie ma...nie ma nawet żadnych opisów tej obreczy ani nic..
wiec tak :
- ile to cudo kosztuje?
- czy jest "cudem"
- i czy opłaca sie szukac kupować itd.?
- czy jest rozmiar 24 cale.?
- i jeżeli ktos na tym jeździ to niech sie wypowie...interesuje mnie 24 ,ale nie wiem czy jest 24 czy tylko 26..:/
pozdro..
aha...i nie wiem czy to sun rims ( tak jak w temacie ) czy coś innego..
wiec tak :
- ile to cudo kosztuje?
- czy jest "cudem"
- i czy opłaca sie szukac kupować itd.?
- czy jest rozmiar 24 cale.?
- i jeżeli ktos na tym jeździ to niech sie wypowie...interesuje mnie 24 ,ale nie wiem czy jest 24 czy tylko 26..:/
pozdro..
aha...i nie wiem czy to sun rims ( tak jak w temacie ) czy coś innego..
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
To jest Sun Rims SOS.. obręcz uzywana raczej w 4crossie ale podobno bardzo mocna... jest szerokosci single tracka ale podobno mocniejsza... naprawde fajna obrecz sam kiedys ich szukałem bo chciałem kupic ale nie znalazłem.... tu masz link na stronie sunrimsa:
http://www.sun-ringle.com/2006/mtbrims.jpg
(szósta obręcz wprawej kolumnie)...
Obrecz kosztuje w granicach 99-139 cos... była kiedys na allegro za 129zł nowa....
http://www.sun-ringle.com/2006/mtbrims.jpg
(szósta obręcz wprawej kolumnie)...
Obrecz kosztuje w granicach 99-139 cos... była kiedys na allegro za 129zł nowa....
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
oki...dzieki wielkie...lisek ja widziałem ją w konie,ale nie oryginalnie "ubranej" tylko składanej przez gościa na własnie takich obreczach...które mi sie wkurwe podobają!!
mam teraz single tracka z tyłu i mam zwałe przynajmniej raz w miesiacu 8 sie robi z koła....mam tego dość...i mam nadzieje że sos bedzie mocniejszy..jeżeli tylko go dorwe gdzieś..nie chce double tracka...bo wszyscy na tym jeżdza :0
prosze o wiecej wypowiedzi..
pozdro..
mam teraz single tracka z tyłu i mam zwałe przynajmniej raz w miesiacu 8 sie robi z koła....mam tego dość...i mam nadzieje że sos bedzie mocniejszy..jeżeli tylko go dorwe gdzieś..nie chce double tracka...bo wszyscy na tym jeżdza :0
prosze o wiecej wypowiedzi..
pozdro..
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
a wiesz dlaczego tyle ludzi (rowniez ja) jezdzi na double tracku? Bo ta obrecz jest po prostu zarabista i ciezko jej cokolwiek zrobic... Dlateogo tyle ludzi ja ma i ja sobie chwali... Prosze mnie nie jechac jak komus nie pasuje moja wypowiedz ale wyrazam tylko swoje zdanie na ten temat... a co do S.O.S. to podobno to jest praktycznie to samo co single track tylko troche mocniejsza... pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1381370/
-
- Kontakt:
SOS jest napewno mocniejszy od single tracka ale musi sz pamiętać o dobrych i dobrze dociąniętych szprychach... Jam bym polecął DT Alpine III, cięzkie ale mooocne.... to jest bardzo fajna obręcz mi tez sie bardzo podoba ale to bedzie ciezko dostac... szukaj na allegro i sklepach internetowych...
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
-
- Kontakt: