tarnow movie 2006
tarnow movie 2006
Jak dawno temu obiecalem:P przyjdzie czas na "calosc" filmu. Film krecony raczej 4fun, o tak zeby byl i zebyscie nie mysleli ze tylko ever jezdzi :).
Style to fun street(poziom w miescie nie za wysoki ale pokazane to co potrafimy) szczatki dirtu:) a raczej jego calkowite poczatki no i freeride, tego akurat przewaga.
Film trwa blisko 12min.
Nagrywane chyba z 6 urzadzeniami, od slabego aparatu(320x240) do kamer cyfrowych, wiec sa rozbieznosci w jakosci.. staralem sie jednak zrobic z tego jak najlepsza. A tu linki:
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/tarnow2006.wmv - wersja high 184mb
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/tarnow2006low.wmv - wersja low 68mb
www.is.net.pl/~witek1/tarnow2006low.wmv - wersja low 68mb
moze sie podobac lub nie.. montaz na jakis super poziomie nie jest to moj 2 film! no to na tyle kazania :)
pozdro i milego ogladania!
http://tv.isg.si/site/filebrowser/mar3k
prawym na to co jest i zapisz element docelowy jako. wersja low! pozdro
Style to fun street(poziom w miescie nie za wysoki ale pokazane to co potrafimy) szczatki dirtu:) a raczej jego calkowite poczatki no i freeride, tego akurat przewaga.
Film trwa blisko 12min.
Nagrywane chyba z 6 urzadzeniami, od slabego aparatu(320x240) do kamer cyfrowych, wiec sa rozbieznosci w jakosci.. staralem sie jednak zrobic z tego jak najlepsza. A tu linki:
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/tarnow2006.wmv - wersja high 184mb
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/tarnow2006low.wmv - wersja low 68mb
www.is.net.pl/~witek1/tarnow2006low.wmv - wersja low 68mb
moze sie podobac lub nie.. montaz na jakis super poziomie nie jest to moj 2 film! no to na tyle kazania :)
pozdro i milego ogladania!
http://tv.isg.si/site/filebrowser/mar3k
prawym na to co jest i zapisz element docelowy jako. wersja low! pozdro
-
- Kontakt:
Fajny jak na Tarnow. Noi serwer jak zawsze dobry. Juz kiedys sobie myslalem, ze juz nie bede sie o nic klucil. Ale jak obejrzalem ten filmik to myslalem, ze mnie rozniesie. Fajnie, ze macie ujecia ktore kurwa krecilem ja i to z mojego aparatu. Odlozone do mojego filmu. Bylo nawet ujecie gdzie bylem az chamsko uciety bo sekunde wczesniej ja przejezdzalem. Tak sie kurwa robii. A jak chces sie wlozyc cos cudzego do filmu to sie pyta o pozwoloenie. Po za tym film nie najgorszy, ale oto jestem zajebiscie wsciekly. Bo przywaliliscie w ***** na calej linii.
Ssij pento
-
- Kontakt:
Sulring wiesz co? poprostu **********... jak mi ktos daje swoje filmiki i mowi ze moge wykorzystac to co? mam do ciebie leciec? Ciekawe skad mam wiedziec ze to twoje! a jak ci cos nie pasuje to porozmawiajmy na zywo a nie rob z siebie wielkiego mistrza na forum! ... i kluc sie ze skacikiem.. gowno mnie to interesuje jak to zalatwicie!