tarnow movie 2006
mar3k nie chodzi mi o to digi dobrze wiedzial czy je to jest sam mu kiedys pare wyslalem bo chcial zobaczyc, ale nie poto zeby ich uzyl w filmie zapewne. Po za tym jak juz byscie mieli odrobine dobrego smaku to chociazn apisalibyscie skad to macie dlaczego od kogo. A tu ani be ani me ani **********. Nien o ********** juz chyba byla, ale na dh-zone sie gwiazdki robia. Noi koniec offtopu macie gg do mnie zapraszam. Po co tutaj syf robic.
Ssij pento
Sulring przykro mi nie mam twojego gg skasowalme dawno temu i nie bede plakac! film skladalem ja nie DIGI! wiec ja nie wiedzialem czyje sa filmiki, po za tym nie ma cie na nich(a jak jestes to przez przypadek) to sa filmy skacika na ktorych wystepuje! i w dupie mam reszte dostalme je od niego! nie od digiego! I to ze ty nagrales nie znaczy ze sa twoja wlasnoscia to tak jakbym powiedzial skacikowi nie wzucaj swojego 3/6 na pinka bo to ja zrobielm fote i moja! nie nie moja jego! on tam jest.. i koniec off topa jak cos mozemy pogadac na zywo bo mi sie juiz pisac nie chce!!!
mar3k ehcn i musze spowrotem pisac tka wlasnie nagralemm je swoim aparatem. Staralem sie zeby ujecia byly w miare ok. Robilem je po kilka razy nie ktore. Uwiez naprawden ie do twojego filmu. Podam jeszcze tylko ostatni przyklad i szkoda pisac. Jak rezyser sobie zrobi film to poszczegolni aktorzy nie maja do niego raczej praw. No tylko to jest teraz takie pierdolenie. Poprostu nie wypadalo zapytac? Ewentualnie taki drobiazg napisy koncowe skad to macie ?
Re up: Noi jeszcze klipow nei bylo 2 tylko z kilka do kilkunastu.
Re up: Noi jeszcze klipow nei bylo 2 tylko z kilka do kilkunastu.
Ssij pento
Sulring 1. nie wiedzialem skad sa filmy 2. jesli je dostaje od kogos i mowi ze moge je wkrozystac chyba moge mu zaufac i wlozyc! wiec przestan ********* o wielkim rezysertwie... 2 klipy lol .. po za tym heh Ty kreciles? ja na obu sam twierdzisz ze byles!!!!! eh szkoda slow do ciebie.. rob sobie ten film wielki ale spytaj lepiej aktora czy zechce w nim wystapic... to moja ostatnia wypowiedz na tne temat. nara
surling jestes smieszny! nie wyslales mi tych klipów które są uzyte w filmie, dał je nam sam Skejcior! a co do Twoich wywodów z filmu to nie da się porównac aktora który za to bierze kase i podpisuje umowe do Skejta któremu nagrałes filmy (swoją drogą ciekawe jak to zrobiłes skoro w dalszej częsci na nich występujesz, tylko są ucięte).
Wracjąc do Twojego genialnego pomysłu to chyba bardziej działa w 2ga strone. AKTRO decyduje gdzie bedzie wykorzystane jego nagranie (gdy zgłasza się do filmu, a Skacik NIE CHCIAŁ być z Tobą w zadnym filmie, wiec sprawa jasna:))
Chłpaki, zanim wydacie jakikowiek film, spytajcie Surlinga czy możecie.
Wracjąc do Twojego genialnego pomysłu to chyba bardziej działa w 2ga strone. AKTRO decyduje gdzie bedzie wykorzystane jego nagranie (gdy zgłasza się do filmu, a Skacik NIE CHCIAŁ być z Tobą w zadnym filmie, wiec sprawa jasna:))
Chłpaki, zanim wydacie jakikowiek film, spytajcie Surlinga czy możecie.
Digi poprostu zal i tyle. Nie nagralem jemu tylko sobie z nim na pamiatku z wyjazdu pasuje?. A ty masz poprostu problemy jakies na moim punkcie. Wszystkim opowiadasz jakies pierodly o mnie zreszta juz kurwa nie wazne. Dojebaliscie i zamiast sie przyznac wolicie sie klucic. Zreszta mowilem juz, ze tylko na jednym bylismy razem. Przy reszcie ja krece. OHmn nawet cos mowie...
Ssij pento
eh... nie mam pytan. nagrałeś mu film, myslisz ze masz do niego 100% praw (pomimo ze ON tam występuje), i jeszcze się sprzelasz ze wykorzystał to sobie. zapytam tak jak Ty mnie kiedyś:
ZAZDROŚCISZ NAM?!
pozatym mysl sobie co chcesz, juz Ci mowielm ze masz swoje zdanie na temat wszytskiego i nie dasz sobie wmowic ze nie masz racji. ta dyskusja jest bez sensu i lepiej już ją zakończyć. pozdro
ZAZDROŚCISZ NAM?!
pozatym mysl sobie co chcesz, juz Ci mowielm ze masz swoje zdanie na temat wszytskiego i nie dasz sobie wmowic ze nie masz racji. ta dyskusja jest bez sensu i lepiej już ją zakończyć. pozdro
Digi nie nie zazdroszcze bo nie kradne ludziom materialu i nei strzelam sie oto , ze maja pretensje. Natomiast nie piszcie juz do mnie masz gg jak cos chcesz. Bo tu powinno sie komentowac film, a nie to ze ktos sprytnie mi kilka sekw zarabal. A juz druga strona bezsensownego gadania. I PORAZ KOLEJNY PISZE BO BEZ CPASA CHYBAN IE ZAUWAZ NIE NAGRALEM NIC MU TYLKO SBIE A TO, ZE ON TAM JEST TO JUZ TRUDNO. Nie mam do neig ozadnych praw i zwisa mi to bo widze, ze masz jakiesk olejne schorzenie. Ale to ze filmiki byly moje nie zmienisz.
Ssij pento
http://tv.isg.si/site/filebrowser/mar3k
prawym na to co jest i zapisz element docelowy jako. pozdro
prawym na to co jest i zapisz element docelowy jako. pozdro