Szerokość rzeczywista opony
Szerokość rzeczywista opony
Mam pytanie,jaka jest szerokość rzezywista(w mm)
Tiogi factory 2.5,duro leopard 2.6 i continental diesel 2.5?
Jak ktoś ma takie oponki w ramie underground ,niech się wypowie,ile jest miejsca.
Tiogi factory 2.5,duro leopard 2.6 i continental diesel 2.5?
Jak ktoś ma takie oponki w ramie underground ,niech się wypowie,ile jest miejsca.
Ride 4 Fun ! Biatch !
duro leopard 2.6 jest jak 2.35, continental diesel 2.5 też jest mniejsza niż wymiarowe 2.5 -. ja mam oponki 2.65 ;) troche kloce ale rower się dobrtze trzyma w terenie
co do tiogi to 2.5 jest jak najbardziej wymiarowa i raczej ci nie wejdzie z tego co podałeś to continental wejdzie ci tak na 75% a duro na 100%
pzdr.
co do tiogi to 2.5 jest jak najbardziej wymiarowa i raczej ci nie wejdzie z tego co podałeś to continental wejdzie ci tak na 75% a duro na 100%
pzdr.
-
- Kontakt:
Ja mam sprawdzone dane, ponieważ na tych oponkach albo jeździłem ja albo kolega. Continental Diesel to dokładniw wymiarowe 2,5(tak samo jak nbx 2,5), Duro 2,6 jest weższe od mojej oponki cst 2,35, wiec duro jest kolo 2,2. Ale wszystko zależy od szerokości rawki.
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
-
- Kontakt:
ja mam 16 calowke poniewaz chce od czasu do czasu dojechac na rowerze w dalsze miesca. bardzo dobrze sie ja prowadzi , jest skretna , lekka i naprawde ma dobre katy. skoki na niej jak z bajki. jeden mankamecik to to, ze nawet gdybysmy chcieli to przerzutek na przod nie zalozymy bo rura siodlowa jest w przekroju rombem to dodatkowo brak uchwytu do linki. jestem ciekaw czy oponka 2.5 conti diesel wejdzie teraz mam schwalby 2.35 space ale to nie to.
..aha. No ja nawet o przerzutce nie wspominam, bo rower ma nawet mocowanie napinacza :). Ja jeżdże podobnie....:
- głównie 4X i miasto....dropy 2m....a ok. raz w miesiącu jestem głodny na trasy Xc....oponki wsadzam 2.1 lub 2.2....na stałem...
Jeździłeś już na niej????? Bo tak naprawdę jestem na 90% przy JB....ale zawsze chętnie posłucham opinii o 4x'ie...
Myślisz, że sobie poradzi z tym 4x co ja jeżdze??? Czy jeszcze nie hardcorowałes tak??
- głównie 4X i miasto....dropy 2m....a ok. raz w miesiącu jestem głodny na trasy Xc....oponki wsadzam 2.1 lub 2.2....na stałem...
Jeździłeś już na niej????? Bo tak naprawdę jestem na 90% przy JB....ale zawsze chętnie posłucham opinii o 4x'ie...
Myślisz, że sobie poradzi z tym 4x co ja jeżdze??? Czy jeszcze nie hardcorowałes tak??