Czesc
Pytanie ktore mnie nurtuje juz od jakiegos czasu....
Gdzie najlepiej pojechac w gory aby pobrykac DH/FR ??
Zastanawialem sie nad:
Szczyrk
Wierchomla
Szklarska Poreba
Myslenice
Przez ostatnie 2 lata wogole nie mialem okazji byc w polsce na rowerze nie mowiac juz o polskich gorach i rowerze...hehe
Dylemat mam niemaly, bo chcialbym gdzies wyskoczyc... Duzo ludzi jezdzie tu i tam, ale przegladajac forum nie znalazlem nic co by tak naprawde pozwolilo mi podjac konkretna decyzje gdzie ma sie wybrac.
Czekam na wasze rady....
Z gory wielkie dzieki....
Gdzie najlepiej pojechac ??
Ja bym został tam gdzie teraz jesteś :)
Polecam Szczyrk bo Skrzyczne to naprawde konkretna góra, jest bardzo klimatycznie i jest wiele tras.
Jeśli zależy ci na prawdziwych treningach to odwiedź Wierchomle, znajduje sie tam moim zdaniem najlepsza trasa DH w Polsce, co więcej jest w pełni legalna i zabezpieczona i można jeździć bez obaw przed chodzącymi turystami jak ma to miejsce w Szczyrku.
Pozdro i udanych zjazdów!
Polecam Szczyrk bo Skrzyczne to naprawde konkretna góra, jest bardzo klimatycznie i jest wiele tras.
Jeśli zależy ci na prawdziwych treningach to odwiedź Wierchomle, znajduje sie tam moim zdaniem najlepsza trasa DH w Polsce, co więcej jest w pełni legalna i zabezpieczona i można jeździć bez obaw przed chodzącymi turystami jak ma to miejsce w Szczyrku.
Pozdro i udanych zjazdów!
team www.CYKLOTUR.com