Spawanie ramy we Wrocławiu?
Spawanie ramy we Wrocławiu?
Witam.Jeżeli ktoś z was ma namiar na jakiś solidny warsztat we Wrocławiu w którym można pospawać rame alu prosze o podanie go.Zależy mi na znalezieniu sprawdzonego fachowca który robił już takie żeczy.Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
ul. Korfantego. To na Krzykach, nie pamietam dokladnie adresu, ale dotzrec tam mozna na dwa sposoby: samochodem, od Krzyckiej i jechac do kocna Korfantego i w prawo albo z drugiej strony : minac basen WKS Slask, przejsc pod wiaduktem i skrecic za nim w lewo i isc kawalek wzdluz nasypu kolejowego. Robia tanio, czysto i solidnie.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
Bike Action
wiesz co.spawałem rame u siebie w mieście w zakładzie który produkuje spawarki i szczyci sie tym że spawy mają zajebiste i historia ich i takie tam.fok.tylko mielec.warto nawet poczekać ze dwa tygodnie maks ale masz pewność. spawanie u jakiegoś pana mietka nigdy nie da ci pewności
.może chulać albo nie .po co się wkurwiać .lepiej mieć pewność.spawałem tam nie raz i powiem ci ze to prawdziwi spece i nie opłaca sie spawać byle gdzie.ołwer
.może chulać albo nie .po co się wkurwiać .lepiej mieć pewność.spawałem tam nie raz i powiem ci ze to prawdziwi spece i nie opłaca sie spawać byle gdzie.ołwer
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: