Sklepy rowerowe w Barrow (Szkocja)

mysza
Kontakt:

Sklepy rowerowe w Barrow (Szkocja)

Post autor: mysza »

Witam

orientuję się ktoś może czy są jakieś sklepy rowerowe w Barrow w Szkocji ? Jest tam teraz mój brat i mówił, że zrobi jakiś prezent heh. Tylko za nic nie mogę nigdzie znaleźć tych sklepów.
Jak ktoś tam był albo wie czy są bike shopy w tej mieścinie to piszcie :)

pozdro
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

przecież spokojnie może to być sklep internetowy, skoro on się z tamtąd nie rusza...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
mysza
Kontakt:

Post autor: mysza »

Właśnie chodzi o to, że będzie tam jeszcze gdzieś tylko przez tydzień :/ I bym musiał teraz szybko znaleźć właśnie jakiś sklep ... jak ktoś będzie wiedział niech pisze
dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

Na wyspach jest straszny kibel,jak ja bylem to przez 3tygod szukalem jakiegos sklepu.Znalazlem 1 i to z rowerami Gt.Reszta taka jak w Tesco.A wiec moze byc problem,pozatym tam jest drozej niz u nas,wiec nie wiem co tam chcesz kupoic.Niech ci da kase i kup sobie cos na miejscu.Srednio ceny rowerow i czesci sa o 15% wieksze,Ja bym sobie darowal.

pozdro
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

elo jesli Twoj brachol siedzi w szkocji to polecam www.chainreactioncycles.com kupowalem tam hample deore xt swego czasu jak siedzialem w dublinie.. przesylke mialem po 2 dniach, kolesie dzwonili jeszcze i wszystko potwierdzali.. asortyment maja ogromny wiec jest w czym wybierac. pozdr!
ODPOWIEDZ