krasnostawkie bikerowanie

sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Powiem tak, nie lubie jechac ludzi za ich filmy i umiejetnosci bo kiedys kazdy podobnie zaczynal, ale to naprawde wola o pomste do nieba sorry ten filmik nadaje sie najwyzej na forum xc a nawet nie,porazka, o montazu powiem mniej niz słaby,kurcze naprawde slabiutko.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

hmmmmmmm powiem tak, lipa i to wielka!!Tez jestem prawie ze z tego miasta i ze tak powiem przynosicie tylko wstyd bikerom z kstawu, sam nie za bardzo jezdze w streecie ale powiem ze poziom nie za wysoki,no ale skoro lubicie robic sobie obciach to prosze bardzo(moze z wyjatkiem orla ktory cos umie no i czerwi gdzies sie napatoczyl na nie swoim rowerze...). Muza troche kiepsko dobrana, film moglby byc spokojnie polowe krotszy, nie ma potrzeby pokazywania tego samego ticku iles tam razy z kolei, a wheelie to taki sobie trick....No i te nedzne przerywniki - zupelnie zbedne. To sum up - robic cos porzadnego a nie "ej chlopaki moze jakis flim nakrecimy". Peace źą
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

sebonk ale czekaj ...... jak mogą przynosic wstyd bikerom a kasatawu jezeli na tym filmie są ( pomijajac kilka osob ) wszyscy ktorzy jezdza na rowerach w naszym miescie ??? I to ja sam na to wpadłem :D pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

słabo, a nawet bardzo słabo... jeśli nie macie czego pokazac to lepiej tego nie robcie, bo skakanie na 30cm hopce, wheelie i front pivot to moim zdaniem "troche" za malo zeby krecic film i wrzucac go na forum...

jezdzijcie i nastepny filmik kreccie najwczesniej za rok ;)
sebonk
Kontakt:

2II2

no tak elita na szczescie sie nie zalapala na ta wspaniala produkcje;p;)
michal_orzel
Kontakt:

Post autor: michal_orzel »

No tak :] Filmik powstal z powodu mojego przypadkowego spotkania z chlopakami na miescie , ktorzy mieli akurat cyfrowke wiec nie czepiajcie sie prosze jakosci trickow... To jest takie male domowe nagranie :D A Rekin i tak rzadzi !!!
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

michal_orzel orzeł nie mowimy o tobie... ty pokazałes kawałek niezłej jazdy... ;]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

no film pierwsza klasa powiem, czy to wy robiliscie nwd, roam i krankedy? stena z ławką jest przejebana <wow>

michal_orzel na przyszłość jak bedziesz widział kolegów z cyfrówką na mieście to jedź jak najdalej od nich

zmarnowałem czas ściągając to coś i oglądając... 2/10 (2 za chęci)
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

zarzućcie na rapida!!!!!
sebonk
Kontakt:

juraski

odpusc sobie nic nie tracisz, no moze troche bys sie posmial ;]
ODPOWIEDZ