Panstwo pomocne riderom
Sluchajcie przestancie pierdo,ze to skur itd,takie sa przepisy.Jesli sami cos robice na wlasna reke to oni rozwala.Mojej baby stary jest lesnikiem i wiem jak to wyglada od strony prawnej.Na 1 miejscu idziecie do lesniczego to, sa spoko ludzie,kupce mu flache,pogadajcie gdzie mozna postawic ns;y,chopy.To jest kwestia dogadania sie,jesmu tez sie nie chce rozbierac tego wszystkiego,pewnie robil z kumpelm lesnikiem jakims,lasy panstwowe to calkiem mala firma.Jak mi powiecie gdzie to dokladnie jest to wam powiem jak lesniczy sie nazywa.
pozdro
pozdro
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
skane mówisz jakbys życia nie znał... już
ja widze jak chłopakom pomogą odbudować na legalu traske NS... na pewno sie nie sprężą i nei pomągą, ba dam sobie ręke uciać, że w ogóle nikogo do pomocy nei przyslą o ile juz im dadzą jakiś teren...
pierdolona polska, najbardziej popierdolony kraj w Europie, nawet u Ruskich mają lepiej
ja widze jak chłopakom pomogą odbudować na legalu traske NS... na pewno sie nie sprężą i nei pomągą, ba dam sobie ręke uciać, że w ogóle nikogo do pomocy nei przyslą o ile juz im dadzą jakiś teren...
pierdolona polska, najbardziej popierdolony kraj w Europie, nawet u Ruskich mają lepiej
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oni chyba nie wiedza ile pracy, czasu i siły poszło na budowe takiej zajebistej miejscowki. Przejebane, wszystko niszcza, zamiast dojsć do ugody jakiejs. N iszcza, a potem pismo, że chcą zbudowac nowe, to do ***** pana po co niszczyli cos co było doskonałe. Moze i było nielegalnie, ale to nie powód, żeby wszystko niszczyc, to nie ma sensu. Popierdoliło ich tam wpizdu wyjebac wszystkich. ******* z grzybnia. :/ Współczuje bardzo.
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
-
- Kontakt: