a mi sie calkiem podoba, jakby można było wziąść mniejszy rozmiar (13 lub 14") i jakby nie ważyła za dużo to chyba bym sobie ją sprawił. Mi całkiem pasi, pionowe haki, hak przerzutki, geo calkiem ok, tylko ciekawe jak z wagą.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
coaster SS chłopaku troszkę się nie znasz, w ramach Cr-Mo nie potrzebne są haki dokręcane ponieważ ten materiał nie jest tak pękliwy jak alu. Gdyby w rame alu był niewymienny hak to po jednej glebie i rama na złom. Co do koloru to chyba kwestia gustu i jak wiadomo inne kolory też będą. Rama ma charakter DS więc nie musi mieć 13", poziome haki są niezbędne do singla. Więc chłopie zastanów się zanim napiszesz coś co nie ma sensu.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
Daniel pisze: chłopaku troszkę się nie znasz, w ramach Cr-Mo nie potrzebne są haki dokręcane ponieważ ten materiał nie jest tak pękliwy jak alu. Gdyby w rame alu był niewymienny hak to po jednej glebie i rama na złom. Co do koloru to chyba kwestia gustu i jak wiadomo inne kolory też będą. Rama ma charakter DS więc nie musi mieć 13", poziome haki są niezbędne do singla. Więc chłopie zastanów się zanim napiszesz coś co nie ma sensu.
Dobrze prawi! Dajcie mu wódki!
Ja nie rozumiem jak można krytykować te ramę za poziome haki i stały hak przeżutki...
debile