4X BIAŁYSTOK

kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

daj meila, to ci wysle
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
speedy
Kontakt:

Post autor: speedy »

kondzik16 pisze:daj meila, to ci wysle
prosze bardzo oto email:
optyk@o2.pl
speedy
Kontakt:

thx "kondzik16":)
oto link do fot toru z Białegostoku:
http://funbike.webd.pl/photogallery.php?album_id=46
qwe123
Kontakt:

Post autor: qwe123 »

to sa jeszcze stare fotki :) od tamtego czasu tam sie duzo zmienilo :)
kondzik16
Kontakt:

qwe123 a na poczatku byles przekonany, ze nie odbeda sie zawody, widzisz, jednak wypalily:)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Moze tu do kogos trafie :)

Kumpel szuka jeszcze 2 osob ktore pojada z nim samochodem do bialegostoku. Wyjazd z poznania dzis w nocy o 3:00.

Kontakt telefoniczny:
505352822 (Kowal)
www.trialshop.pl
kuzma_com
Kontakt:

Post autor: kuzma_com »

a moje pytanie z innej beczki jak sie dostac na tor najprostrza droga z dworca pkp moze ktoś wie na jakiej ulicy znajduje sie tor jak linia autobusów tam smiga itp.??
qwe123
Kontakt:

bbbbbbb
Zwolson
Kontakt:

Post autor: Zwolson »

Nie chce zakładać nowego tematu więc w tym. Zna ktoś może wyniki z dzisiejszych zawodów Superligi w 4x i jeśli były w dircie i wczorajsze w BMX racingu. Z góry THX!!;)
http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/
qwe123
Kontakt:

dirt
1. Waldek
2. Papiez
3. Raf
a dalej nie znam

a w 4x w superlidze i mp wygral borodajko
w juniorach kulesza
a w kobietach
1.Dibi
2.Alicja
3.Maja

i cos jeszcze slyszalem ze ktos o 6:30 rano sie niezle rozwalil i ma sledzione peknieta...
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Kurde, zawody były naprawdę extra, rywalizacja na kapitalnym poziomie - to co się działo w finałach MP i SL to jak na polskie warunki totalny kosmos - widać że umiejętości zawodników stale się podnoszą i oby tak dalej.

Tor w Białymstoku jest zajefajny, wymagający i techniki i kondycji - zmiany wprowadzone od zeszłego roku dały naprawdę dużo. Dodatkowym utrudnieniem były dwie mocne kilkuminutowe ulewy które zamieniły większość trasy na jakiś czas w ślizgawkę - ale do przeżycia :)

Organizacja na dobrym poziomie, całe zaplecze techniczne zawodów, zabezpieczenie trasy itp jak najbardziej OK. Masakryczna była obsługa imprezy od strony pzkolu - same stare, nadęte, gburowate, nieprzyjemne, aroganckie i tępe dziady niemające zielonego pojęcia o zawodach i 4x - normalnie śmiech na sali. Za to WIELKI plus dla pana wyczytującego zawodników na start - dzięki niemu wyścigi szły szybko i sprawnie - wszystko to ładnie ogarniał.

W sumie jedynym z niewielu ale jakże przytłaczającym nagatywnym akcentem tegorocznych Mistrzostw Polski 4X był brak medali i koszulek mistrzowskich dla zwycięzców które powinien zapewnić pzkol - żenada. Powtarzając za naszym ulubionym prowadzącym Rudym: "BANDA FRAJERÓW" !!!!!!
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

Całkowicie zgadzam się z przedmówcą, tylko ktos...mógł zaopiekowac sie paliwem do agregatu, to zawody by się skonczyły szybciej ...ale cóz...wszystkiego nie da sie dopilnowac bo to za duzo rzeczy..ale i tak pełen szacuneczek.
Dziwi mnie tylko jedna rzecz...rozumiem ze w szczawnie jest gówniana trasa i ludzie tam nie przyjezdzają, ale dlaczego ak mało ludzi bylo w Białym stoku???
Rozumiem ze był równoczesnie DH,ale w białym jest NAJFAJNIEJSZA traska i miło sie na niej scigać.
kanarek_4x
Kontakt:

Post autor: kanarek_4x »

hmmm
musze zaznaczyć ze mój kumpel tj Rafał Gawlikowski w zawodach brał udział dopiero 2 raz w tym pierwszy w MP w juniorach i zajął 3 miejsce! należą mu sie brawa bo to jeden z lepszych zawodników który trenuje na torze w Szczawne Zdroju! Właśnie tam nabył takich umiejętności ponieważ tor jest bardzo fajny! należy tez podziękować prezesowi Andrzejowi Skrzypczakowi, który wspomugł Rafała i dba o swoich zawodników
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
speedy
Kontakt:

spectomo pisze: Dziwi mnie tylko jedna rzecz...rozumiem ze w szczawnie jest gówniana trasa i ludzie tam nie przyjezdzają, ale dlaczego ak mało ludzi bylo w Białym stoku???
Bo do Białegostoku wszyscy mają daleko ;)
A co do kolesia rozwalonego o 6:30, to jest to nasz kumpel z Torunia,on ma coś z kręgosłupem żebrami i dłonią, a śledziona to drugi koleś ( z W-wy):( I jeszcze słyszałem że w piatek też kogoś karetka zabrała. a PZKOL dał dupy na całej linii.BANDA FRAJERÓW! Wstyd Panowie WSTYD! Po tym incydencie utwierdzam się w przekonaniu że PZKOL zna się tylko na kolarstwie szosowym.ŻENADA!!!PZKOL powinien pomóc promować ten sport, a oni stawiaja kolesia który macha czerwoną chorągiewką z takim zapałem jakby właśnie zawał przechodził.....
dibi
Kontakt:

Post autor: dibi »

Tor super i zawody też udane, pozdrowienia dla ofiar M-ki :) szkoda, że frekwencja mała, ale widocznie nie wszyscy wiedzą co dobre ;>

A incydent z medalami to żenada po prostu,
PZKOL zamiast sprzyjać rozwojowi tego sportu w Polsce dąży do tego żeby go zlikwidować.
Oni najlepiej wiedzą, że kolarze ekstremalni to ćpuny, chlejusy i wandale a Downihill i 4cross to tylko nie wymagające żadnego treningu napieprzanie z górki przez leje po bombach :(

Wstydzę się, że żyję w takim kraju, gdzie dochodzi do tak ekstremalnych zaniedbań ze strony związku, któremu płacimy przecież co roku niemałą kasę za licencje, właśnie po to żeby odbywały się takie imprezy jak mistrzostwa Polski. Po prostu brak mi słów,
nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
Żenada i porażka na całej linii.
BANDA FRAJERÓW!!!!!!!!!!

speedy pisze:Po tym incydencie utwierdzam się w przekonaniu że PZKOL zna się tylko na kolarstwie
Nie zgodzę się z Tobą, oni znają się tylko na wyciąganiu kasy od ludzi i budowaniu za to nikomu niepotrzebnych torów do kolarstwa szybkiego za wielkie pieniądze.
~dibi~
qwe123
Kontakt:

speedy ten w piatek to byla taka lokalna ciota "szutek"
jak w siadal do karetki to byl przekonany ze ma rozwalona reka i to ostro, az plakal z bolu, no ale zanim dojechali do szpitala to go reka przestala bolec...
speedy
Kontakt:

qwe123 pisze:speedy ten w piatek to byla taka lokalna ciota "szutek"
jak w siadal do karetki to byl przekonany ze ma rozwalona reka i to ostro, az plakal z bolu, no ale zanim dojechali do szpitala to go reka przestala bolec...
A to zwała...LOL :)
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

PZKOL to banda idiotów.
Bardzo załuje tego ze nie dostałem ani koszulki ani medalu ani nawet durnego dyplomu nic poprostu jak weszłem na scene tak zeszłem z pustymi rekoma poprostu bryndza na naxa.
Mam nadzieje ze jeszcze w jakis sposob dojdą do nas te nagrody.
kondzik16
Kontakt:

wiadomo, Polska:)
ODPOWIEDZ