Wasi idole...??
-
- Kontakt:
ej norco a ty na jakim rowerku smigasz??? ja na czerwonej konie stuff z bomberkiem :))
Dosyc nie dawno byłem na Lisiej gorze (pierwszy raz w zyciu) i spotkałem takich dwoch powiedział mi ze do btru jest sie bardzo trudno dostas ponoc trzeba miec formularz zgłoszeniowy, zdjecia, zyciorys itp. i ze to czeba zaniesz do prezesa klubu btr'u i on rozpatruje wniosek ?? Noro to prawda ?? kto jest prezesem klubu Btr??
Dosyc nie dawno byłem na Lisiej gorze (pierwszy raz w zyciu) i spotkałem takich dwoch powiedział mi ze do btru jest sie bardzo trudno dostas ponoc trzeba miec formularz zgłoszeniowy, zdjecia, zyciorys itp. i ze to czeba zaniesz do prezesa klubu btr'u i on rozpatruje wniosek ?? Noro to prawda ?? kto jest prezesem klubu Btr??
SHIT + SUXX = BTR !!!
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Erenes tak sie składa ze kiedys miałem okazje popatrzec jak jezdzisz - krotko bo krotko ale zawsze cos. Z przyjemnoscia bym z Toba pojezdził bo street jest moja wielka pasja ale ze dopiero zaczynam i niewiem czy chciałbys ze mna jezdzic:D
Tayler Klassen to rowniez swietny pros...
Tayler Klassen to rowniez swietny pros...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
we¿cie sie moze troche choæ wychylcie poza œwiat filmów......
wymieniacie gosci których w filmach jest najwiecej.....
nie mówie ze to cioty i z ejedzic nie potrafia.....ale ch.ujowo ze swoich ocenach ograniczacie sie do ch.r krkd .....rtth itd... ch.ujowo.......
ktoœ ma jakiegoœ idola rowerowego nieos³awionego w filamch ??????
wymieniacie gosci których w filmach jest najwiecej.....
nie mówie ze to cioty i z ejedzic nie potrafia.....ale ch.ujowo ze swoich ocenach ograniczacie sie do ch.r krkd .....rtth itd... ch.ujowo.......
ktoœ ma jakiegoœ idola rowerowego nieos³awionego w filamch ??????
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
nie znacie sie!! :P
moim idolem jest ... SVEN ( kurwa ja pierdole :P ) to jest wymiatacz masakrator ktory sie nieczego nie boi!!
moj sensej, mentor i takie inne.
SVEN do NWD :D:D:D
do Waldek ze swoje : to sie nie uda :P i ... za to jak pisze:P ( nieos³awionego ?? ) o co kaman
podziwiam tez ... Siebie:P
moim idolem jest ... SVEN ( kurwa ja pierdole :P ) to jest wymiatacz masakrator ktory sie nieczego nie boi!!
moj sensej, mentor i takie inne.
SVEN do NWD :D:D:D
do Waldek ze swoje : to sie nie uda :P i ... za to jak pisze:P ( nieos³awionego ?? ) o co kaman
podziwiam tez ... Siebie:P
www.hcfr.pl !!