Dobra RadaDla WSZYSTKICH POCZĄTKUJĄCHYCH

coaster SS
Kontakt:

Post autor: coaster SS »

Wstyd
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

Za ambitny humor jak na wiekszosć użytkowników tego forum, no ale jak małolaty bez matury maja zrozumieć taką sztukę.... ohh przykre
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Wiecie co? To całe gadanie o "solidarności_wśród_Polaków" to jedna wielka bujda! Popatrzcie na to forum! Na ten jeden topic! Nie potrfimy się dogadać NA_SPOKOJNIE w obrębie jednego temtu to jakim cudem mamy się dogadać ogólnie w jakiejś większej kwestii? A to gadanie, że Kanadyjczycy z nas leją i w ogóle? Widzieliście fote kolesia co na pinku fiuta pokazał? I potem pytanie czemu z nas leją... Jak 12 letnie dzieci dają foty skoków z krawężników, albumy rodzinne a inni kolesie fiuty wywalają to odpowiedź ciśnie się sama na usta: BO NIE DOROŚLIŚMY JESZCZE DO TEGO BY SIĘ GODNIE POKAZAĆ!!! Jak każdy zacznie od siebie to wtedy będzie cacy, a póki co każdy zagląda sąsiadowi do ogródka i rzeza go za źle skoszoną trawę... Jak nie zaczniesz od siebie to nic nie zmienisz! I tu właśnie sie trzeba zastanowić: czy ja, tak do cholery JA jestem godny bycia pokazanym tym tysiącom ludzi na świecie i czy JA nie przyniosę wstydu sobie czy Polakom. Jest napisane w pewnej malej książeczce , którą mało kto zna, w rozdziale pt. "obowiazki Polaka": Obywatel RP ma OBOWIĄZEK godnie reprezentować Rzeczpospolitą na arenie tak lokalnej jak międzynarodowej. Cytat nie jest doslowny ale zachowuje sens oryginału. I TO powinien bć właściwy apel do początkujących: nie przynieś wstydu.

Jeśli w czymkolwiek się pomyliłem to proszę o skrytykowanie mnie.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Juz nie wytrzymalem, po prostu trzeba skończyć z forma MY a zaczą używać formy JA. I skupić się na prężeniu własnej klaty zamiast krytykować kogoś, że ma małą:D
I tym optymistycznym akcentem...

dobranoc:P
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

hihi w sumie to dobrze napisales ale jak taki co skoczy z kraweznika jest "najlepszy" w swojej okolicy to co wtedy??
ziele
Kontakt:

Post autor: ziele »

supergluegun

Posted:Sat Aug 19, 2006, 11:45 pmDelete This Comment

--------------------------------------------------------------------------------

polish ppl are stupid
i co o to ci idiooTo chodzilo..??;/zeby tak o nas mysleli ** lolu....wiadomo mozna dac troche usmiechu do zycia,ale nie takie kompromitujace rzeczy..
ODPOWIEDZ